header image
 

Első léptek Abyss irányába

Az ember azt hinné, hogy a lvl25-öt elérve már semmi nem választja el attól, hogy bevethesse magát a nagy kozmikus háborúba. lvl25-öt elérve egy több lépéses questchain indul, amely alapján eldől, hogy valóban bemehetünk-e Abyssba. A kihívások Sanctumban folynak, ahol első lépésben lehetőséget kapunk a Colosseumban egy kis PvP élményre (már ha van ott bárki is…), majd egy Abyss kvíz következik. Szándékosan nem írom le a kvízre a válaszokat, tessék elolvasni és kiokoskodni, hogy melyik kérdésre mi a helyes válasz. Nem túl bonyolult kérdéseket kapunk egyébként. Ha másért nem, azért nagyon jó ez a kis kvíz, hogy a játékosok picit belelássanak Aion lore-jába (különösen az Abyss-t érintőbe). A Lore után egy kis “hogyan védjük meg az erődjeinket” taktikai kvíz következik.

Azonban ezzel még koránt sincs még vége a Abyss-i beavatásnak…

A kérdezz-felelek után egyből bele a közepébe, el kell döntenünk, hogy hogyan kívánjuk bebizonyítani rátermettségünket. Három lehetőség van:

  • Eltnen-en meg kell ölnünk parancsra mindenféle különös lényt.
  • Sanctumban kell kivégeznünk az Underground Arénában néhány szimpatikus lénykét.
  • Átmegyünk az Asmo területre és elcsenünk bizonyos tárgyakat.

Jó választást. Lényeg, hogyha rosszul választottunk, akkor lehet újat választani. Ráadásul ha megcsinálod bármelyek, attól még a többit is megcsinálhatod, ha érdekel. Én megelégedtem az Undergroup Arénával és léptem is tovább a ceremóniában. Az utolsó step Eltnenbe visz, ahol be kell bizonyítanunk, hogy tudunk repülni. Csodálkoztam is, hogy vajon mi a célja azoknak a teleport kapuknak a Fortess körül, most aztán kiderült. Néhány lepottyanás és egyéb balfék halál után sikerült megcsinálni és befejeződött a Abyssi felkészülést és végre megmutatták, hogy hogyan is tudok bejutni Abyssba.

Meg kell mondjam, ez volt a legkomolyabb meglepetés… Nem gondoltam volna, hogy pont ott van a kapu Eltnenben, pedig milyen kézenfekvő?

ui.: Ahogy megdingeled a lvl25-ös, nehogy leadj bármilyen questet is, sőt törekedj, hogy minél kevesebb EXP-vel lépd meg a lvl25-öt. Kb 20k Kínahba kerül a lepottyanások utáni Soul Heal Eltnenben a repkedős quest miatt, mivel voltam olyan okos és még az Abyss questchain előtt leadtam 2 questet.

~ by Menorel on .

Aion

2 Responses to “Első léptek Abyss irányába”

  1. kinél kell felvenni a questet?

  2. Kapásból megjelenik a kapány questek között amint eléred a 25-öt.

Comments are closed.