header image
 

Morph-ondírozzunk egy kicsit (Morph Substances)

Az enyhén gyépés cím mögött ígérem hasznos tartalom lesz 🙂 lvl10-en a Deave ceremónia közben megtanuljuk az isteni gyűjtögető képességeket. (vitality és aether). Viszont tanulunk még egy érdekes dolgot, a “Morph Substances” képességet. Maga a képesség nem igazán tűnhet izgalmasnak, hiszen az elég nehezen megszerezhető Aether Powder anyagból lehet olyan hasztalan dolgokat morfolni mint az Angelica virág vagy az Iron Ore. lvl25-ig nem is igazán foglalkoztam ezzel a dologgal, egyrészt nem lehet fejleszteni (nincs skill/profession szintje), másrészt meg arra sem jöttem rá, hogy hogyan lehet több morf receptet szerezni.

Az Aion-ban valóban mindennek a kulcsa Abyss. Az elfoglalt és birtokolt Abyssi Fortressekben lehet megtanulni a morfológia rejtélyeit. A zöldellő mezőkben bővelkedő “Asteria Fortess”-ben az almától kezdve a paradicsomon át egészen az olyan magas szintű gyűjthető gyümölcsökig, mint a banán; mindennek meg lehet venni itt a receptjét. Csak itt összesen 25 Morph receptet lehet megvenni (összesen 58k kinahért)

Szintén be tudtam menni “Ancient City Rhoo Fortessbe”, ahol olyan recepteket tudtam megvenni, mint:

  • Morph: Silver Ore (reagens: Aether Powder x1)
  • Morph: Gold Ore (reagens: Aether Crystal x1)
  • Morph: Patinum Ore (reagens: Aether Piece x1)

Ahogy sikerül bejutnom a többi fortressbe is, összegzem majd egyben, hogy hol mit lehet megvenni mennyiért. Rengeteg farmolást és rohangálást lehet megspórolni pl. a szakmák húzásánál, ha az ember rendelkezik nagyon sok ilyen Morph recepttel. Az éter meg – kínai tapasztalatok alapján – elég olcsó még a Brokernél is. És hogy miért lehet éterből csinálni bármit? Adja magát a dolog. Atreia világában minden éterből van.

Az eddig “felfedezett” két Fortressben megvehető Morp receptek lepedői:

Asteria Fortress - Morph Recipes

Asteria Fortress - Morph Recipes

Ancient Fortress Rhoo - Morph recipes

Ancient Fortress Rhoo - Morph recipes

~ by Menorel on .

Aion

4 Responses to “Morph-ondírozzunk egy kicsit (Morph Substances)”

  1. na akkor ez ugy lesz ahogy tippeltük

  2. Amikor szedném a virágot azt irja ki hogy én már nem vagyok ember hanem deava vagyok és nem tudok szedni semmit ez mirt van?

  3. A kezdő területen lévő növényeket csak 10-es szint alatt tudod szedni, de megtalálhatod azokat a másik részeken is (pl, Verteron).

Comments are closed.