header image
 

Csak egy maradhat, első menet

Nagy tisztelettel szeretnénk meginvitálni a Spatalos szerver magyar közösségét egy interkontinentális rangadóra, melynek Abyss ad helyet. Mi ennek a célja: Az, hogy egy közös hentelés keretei között felmérjük a frakciók erőviszonyait és elégséges információt gyűjtsünk egy – később rendszeresen megrendezésre kerülő – közös PvP event megalkotásához. Az eseményre csak és kizárólagosan magyar játékosokat várunk. Játékszabály és az esetleges kérdések előre megválaszolva a tovább után:

  • Esemény időpontja: 2009 december 7. hétfő, Mikulás másnapjának 20 óra nulladik perce.
  • Találkozási pont: Az Elyos játékosokat a Felső abyss Western Shard of Latesran-on a teleporter NPC-nél várjuk. AzAsmodian játékosokat Eastern Shard of Latesran-on várja a másik oldal szintén felső Abysson.
  • A startpisztoly eldurranásakor Asmodian oldalon Szergej, Elyos oldalon Nocknock közli a versenyzőkkel az összecsapás pontos helyszínét, mely az egyik Abyssi sziget lesz.
  • Mi a cél: Elfoglalni a szigetet, mely annyit jelent, hogy a szigeten kerek fél percig csak az egyik frakció tagjai lehetnek. Ha sikerül elérni, hogy a szigeten 30 másodpercen keresztül csak Asmodian, vagy csak Elyos oldal tagok vannak, akkor a csata eldőlt, megvan a győztes vagy győztesek listája.
  • Hogyan dől el a győzelem? Mindkét frakció kijelöl egy-egy embert, akik a szigetre érve rituálisan eldőlnek és ezt követően csak ők ketten közösen egyeztetik és mérik az időt. Akkor van vége a bulinak, ha közös megegyezésben mindkét frakcióval közlik, hogy vége a bulinak.
  • Mit kap a győztes? A szervezést végző két légió (Vigil és Variance) közösen feajánl a győztes frakció életben maradt tagnainak 1 gold medalt és 1 millió kinah-t. Ha több mint egy játékos maradna talpon, akkor közösen rollolják ki, hogy ki kapja a medált és ki kapja a pénzt az életben maradtak közül.
  • Szabályok? Na azok nincsennek, bárki bármit használhat, lehet Kiskelni, lehet szétverni a Kiskeket, lehet éleszteni, éledni, élesztő követ használni, lehet DP-s skilleket használni és mindent, ami csak létezik. Mindenki olyan taktikát választ, amilyet csak akar. Szergej és Nocknock kivételével az indulás pillanatáig senki nem fogja tudni, hogy pontosan hol fog zajlani a csata. Azt szatavoljuk, hogy mindkét frakció azonos esélyekkel indul annak eléréséhez.
  • Miért pont hétfő? Hétfőn nagyon ritkán van fortress ostrom, és ha van akkor is az esetek nagy többségében csak este 10-kor. Ezért egyetlen légiót sem fog elszólítani az ostrom, így “nyugodtan” hentelhetjük egymást.

Hogyan fogsz tudni értesülni az indulásról, helyszínről és a többi érdekes kérdésről? A két szervező tag December 7-én 19:30 perckor legenerál egy-egy jelszóval védett private channel-t. Ahogy készen van, a blogra kiírjuk ezek elérését. A channelre bárki beléphet aki részt akar venni a játékban. Itt fog 20:00-kor megjelenni a helyszín és itt fog megjelenni a csata végét jelző üzenet, valamint a győztesek névsora is.

Várunk mindenkit az összecsapásra.

~ by Menorel on .

Aion