header image
 

Wake up!

Itt az ideje, hogy elkönyveljük, az a paradox helyzet állt elő, hogy nem a paradoxon bloggolok, vagyis ez igy nem teljesen igaz, de a régi Varianceos blog ezennel újraélesztésre kerül, mint “privát” blogom. Hogy mi ennek az oka? Egyrészt nagyon “zajossá” vált nekem a paradox,  másrészt nem igazán egyeztek a blogolásról és a moderálásról szóló elképzeléseim a többi bloggerrel, így hát odébb álltam. Sajnos a nagy elyos-asmo közösségi blog mint koncepció az én szememben elbukott, persze én csak apró porszem voltam ebben a gépezetben. Úgy döntöttem, hogy nem kívánok a saját blogomon belül feszengeni és csak azért folyamatosan tompítani az irományaimat, mert nehogy megbántsam Asmodian testvéreimet. Ha már a dolog paradoxba fordult, akkor ideje visszatérni a gyökerekhez. Szép volt, jó volt. Félreértések elkerülése végedt nem arról van szó, hogy most én megcsinálom a saját konkurenciámat. Biztos vagyok benne, hogy az aionblog.hu továbbra is a nagy magyar közösségi blog szerepét fogja bejelenteni. Magyarország már csak ilyen, sok nagysikerű játék esetén valójában egy-egy blog látja el a közösség koncentrálás szerepét. (lásd WoW->FS!). Jómagam továbbra is csak saját örömömre folytatom a blogolást, akit érdekelnek az irományaim; nem hány a stílusomtól és képes félretenni az ingame frusztrációit, az jól ellesz ezzel a másodhegedűs bloggal is. Végül is több szem, többet lát.  Külön felhívnám azonban az leendő/újbóli olvasók figyelmét arra, hogy ez a blog innentől ismét egyfajta Varianceos/Menorel-es feedback blog lesz, akinek ezt nem veszi be a gyomra, annak csak ajánlani tudom, hogy NE olvassa. Természetesen szó sincs itt semmiféle kenyértörésről, amíg lehetőségem adott ki fogom venni a részem a paradox etetéséből is. De a továbbiakban az “összes varjú vére folyjon patakokban” stílusú ömlengéseimnek ez a blog fog otthont adni.

Akit érdekelnek a részletek, a sárdobálás és az egyéb nyalánkségok kapcsán, az klikkeljen a továbbra, ott megtaláltok minden mocskos részletet:

Szeretnétek mi ? 🙂 Nincs itt semmi csoda, nincs itt semmi dráma 🙂 Egyszerűen én bloggolni szeretnék… A “vadakat terelő juhász” szerep nekem nem fekszik…

Viszont ha már ide klikkeltél, akor örülnék, ha a felesleges “DE MIÉRT?” kérdésekkel sem a paradoxot, sem ezt a blogot nem spammolnátok szét. Ez az én privát blogom, a paradox meg a közösségé. ennyi. csókolom.

~ by Menorel on .

Aion

3 Responses to “Wake up!”

  1. Nagyon várom a Miragent quest sorozat leírását..
    ..továbbá nagyon hasznos a “Hasznos holmik” post, mint tartalomjegyzék, abból nem tudom hiányzik e valami, de pl szívesen látnám a lvl30-40-50ig a szintezési tapasztalatokat, questsorozatok leírásait, hogy tudjam a szintemnek való cuccokat hol találom meg egy helyen.. és ahogy álmaim asszonyai szokták mondani: WORLDPEACE!

  2. Laso hangon rég vártam má hogy mikor lesz megint saját kis blogunk:D

  3. also sory

Comments are closed.