header image
 

Egy Ronda Törpe Ranger Miragent Naplója#2

Időközben Dvine végzett a Miragent összerakással. Nézzük milyen további megrázkódtatások váratnak még azokra, akik balga fejjel belevágnak az Aion leginkább demoralizáló és kiábrándító questchainjébe.

Az egyéni beszámoló első felvonását ebben a postban tudjátok megtekinteni. A Miragent setről készült általános bemutatót pedig ebben a postban. Nos alább át is adnám a szót ismét Dvine-nak:

Dvine és a Miragent

No 5. Heiron Rally avagy hány SM ismerősöd van?

Rekreációként a KraftVegasi rettenet után ebben a questben némi testmozgás a cél.

Gametime szerint este 11-től 01-ig spawnolnak Tears of Luck nevezetű bizbaszok a földön amikből 20db összegyüjtése a cél. Ergo 2 óránként mint a veszett nyúl rohansz a spawnpontok között az útközbeni Asmokat kerülgetve és reménykedve abban, hogy a többi Tear vadász épp nem arra jár.

Természetesen Drága Keleti Testvéreink ezt is megbonyolították pötit csak, hogy a Panadolgyárosok se haljanak éhen. A heironi 10 lokáció közt kb 2-3 de max 4 Tear spawnolhat és ugye szinte garantált, hogy más is keresgél. Simán megtörténhet az, hogy te miközben hasmenéses Ben Johnsonként E=mc2 sebességet meghazudtolva tépsz a pontok között görbítve teret és időt, más vagy leszedte, vagy pont nem nyert helyre mentél. Ez a kis malőr magától értetődően inkább gyakran mint ritkán esik meg, hogy érezze az ember a törődést, ezért kb 1-2 tear/kör a reálisan elvárható mennyiség ami e fölött van azt ne szokd meg.

Spawnok: http://www.aionarmory.com/npc.aspx?id=700537#drops

Az ember fiának/lányának 2 lehetősége van:

1. Runspeedes cuccok, címek miegymás stackelése, és indulhat a Gyalogkakukk üzemmód és az agyament rohanás a spawnok közt.

2. Beszerzel 1 vagy 2 Spiritmaster barit akik szintén rohangálnak a pontok közt és summonolnak ha van spawn ezzel az összes lehetséges helyet lefedve.

3. Megkérsz pár havert, hogy ők is keresgéljenek és szóljanak ha találtak, így minimalizálva a lyukra vetődés esélyét. (protip:ha találtak üljenek rá, hogy más ne tudja kilootolni)

Nekem a rekordom 8 spawnpoint bejárása heironban runbuffscroll+title+mauform doppinggal szólóban amire Ben Johnson is büszke lehetne sztem.

Persze vannak epic szívások is pl ami most esett meg velem ippeg most. Maintenance végén észvesztve belogolok és tépek a legközelebbi spawnpontra ahol semmit nem találok. Ez a pont történetesen Storm Circle mellett volt, és a SM kollégám a térkép másik végében talált egyet, és beizzitotta a summont én megállok, a felugró abalk felé viszem az egérkurzort… amikor….-drumroll- a semmiből előjön egy stealthes Ethereal Windwisp rámver. Summon ablak eltünik és én ott állok mint egy barom, és a developerek kirgíz prostituált családtagjainak nemi életéről elmélkedem üvöltve a gép előtt.

No 6. Itt a vége VÉGRE avagy a nagy Calydon Armageddon

Innentől az élet tréfa móka, kacagás valamint önfeledt nevetés soha ki nem merülő sörcsappal, és a teljes Brazil Strandröplalpda csapattal az előzményhez képest.

A feladat annyi csupán, hogy első kőrben 600db Calydon Mane Ornamentet kell kibrutalizálni Calydon Chaserekből vagy Calydon Shamanokból Theobomoson.
A droprate természetesen cirka 30-35 körül jár az Aiondatabase 50%-ot ír, de az tuti kamu vagy én vagyok peches. (szintén nyomható teamban) Ha maxos a gathering skilled akkor a népírtás közben ajánlom a szedegetést, mivel a környezet tele van értékes cuccossal (Perer,Egrasi Log,Diamond Ore) amit Brokernél elnyomhatsz a későbbiek megkönnyítésére.

Ha ezzel a könnyű kis etappal megvagy akkor laza levezetésképpen még Lavrintos megkér, hogy ugyan vágj már pofán 300 mobot Core-ban a Divine Fortress környékén hiszen faszagyerek vagy mint Fekete Laci. Szerencsére nem eliteket, vagy a rommáfarmolt nonelit Balaurokat kell megborítani, hanem a fortress alatt található Defendereket. Erősen javasolt a seduxen és egyéb nyugtatók betárazása és ropogtatása, mivel párszor az ellentétes frakció acélbetétes fogkefével elkeni az ember száját, miközben épp a mobbal svédtornázik gyanútlanul. Javaslom a Kisk beszerzését és valamelyík artifactra (én a 3 óránál lévőt használtam) lerakását, így minimalizálva az elveszett időt a legankolódás után.

Ha ezzel a kis pittyputtyal is megvan az ember akkor a mi drága Lavrintos kománk ráeszmél, hogy neki piszkálja a csőrét a Dredgion Kapitánya ki tudja miért (tuti shugó prostik és egzotikus nemibetegségek vannak a dologban). Ezért megkér minket eresszük ki a beleit és egyéb szerveit az úriembernek, hiszen nekünk ez annyi mint Bud Spencernek rendetrakni a VIIIker-beli Pillangó Presszó törzsalkeszei közt.

Ha Captain Adhati-nak is kirúgtad a lábát irány Jumentis a papok gyöngye és mehet a menet!!! Útközben egy röpke megálló a Holy Item vendornál DivineOathStone beszerzése céljából. Miután magadhoz térsz a repülősó és fellocsolás hatására a cucc 12milliós ára okozta eszméletvesztésből, már mehetsz is Lavrintoshoz elégedett vigyorral és TAHDAAA átveheted a Miragent Fegyódat és a szupertáp “Miragent Holy Templar” címet.

Elégtételként ajánlom kaján farkasvigyorral a Xeno fegyó Extraction Toollal való szodomizálását, optimális esetben 1 vagy több magas szintű Enchantment Stone reményében. Nekem 2xlvl76 lett belőle de ismerek olyat (Szia Tetris!!) aki egy megaimba lvl 41 kővel “gazdagodott”

Hát ennyi lenne a “kaland”! A kockaság, kinah és mázli mértékétől függően 20nap alatt már meg lehet lenni az egésszel, cserébe a legjobb (?) cuccal a játékban a fáradozásaidért.

~ by Menorel on .

Aion

10 Responses to “Egy Ronda Törpe Ranger Miragent Naplója#2”

  1. Fantasztikus dumák, svédtorna, acélbetétes fogkefe, nem is bírom mindet felsorolni… A beszámoló minimum Pulitzer díjért kiált! És persze GZ a sethez.

  2. Hatalmas élménybeszámoló, akárcsak az első felvonás. Végigvigyorogtam az egészet. 😀 Jah és nagy grat a szetthez…

  3. 😀
    Betegre nevettem magam:)

    Bár leszűrten tanúlságként, hogy nekem ez a set nem kell (ilyen áron:))

  4. Rettyintek majd egy hatàlyos screenshotot a full szettről a törpèn, fegyverrel és az agybeteg bohócmaszkkal. Terheseknek ès öregeknek csak orvosi felügyelettel!!!

  5. A terhesek és az öregek már a kezdő képnél kidöltek szóval nekik már mindegy… ^^

  6. Így Postmortem egyébként, már teljesen más véleményen vagyok a Miragent questekről és magáról az egész folyamatról.

    Nagyon sokan beszélnek arról, hogy lvl50-en nincs kihívás, vagy tennivaló a játékban. Ennél is többen reklamálnak, hogy mennyire nehéz/szivatós a Miragent/Fenris sorozat mind kinah-ban mind kockulatban.

    Ez nagyjából igaz is, de csak akkor ha a fejedbe veszed, hogy 2-3 hét alatt te bizony megszerzed az egészet. Ha a gyorsaság szempont és a naidenekemazegészetmostazonnal felirat lebeg a szemed előtt akkor bizony kemény munka a dolog!!!

    Ellenben, ha casual módon ráérő/unalmas óráidban csinálgatod a questeket, és nem ez tölti ki az Aionban töltött időt 100%-át akkor nagyon jó móka is lehet!!

    Én azt javaslom, hogy mindenki döntse el magának, gyorsan és fájdalmasan akarja e megcsinálni, vagy esetleg 1-2 hónap alatt türelemmel ráérősen nem megzavarodva. Ha a Craftolós részhez nincs bátorság akkor is 3db megszerezhető úgy, hogy a questekből összejön a ráfordítandó pénz és rohadtul megéri a dolog az AP vagy DP alternatívákra fordítandó erőfeszítés tükrében.

    Senkinek nem mondanám, hogy ne kezdjen bele, mert megéri és teljesen tőled függ mennyi idő alatt van meg. Az összes quest szólózható és a befolyó kinah nagyjából a szerencse függvényben nullszaldóra kihozhatja a “befektetést”.

    Az egyetlen nagy demoralizáló pontja a dolognak a 125 Boiling Balaur Blood elvesztése lehet, de ha nem várod el a crit-et elsőre, akkor nem lesz csalódás ha esetleg nem jön be.

    Türelem Miragentet/Fenris-t terem, csak hozzáállás kérdése!

  7. Na itt a screenshot!

    http://img707.imageshack.us/img707/7448/aion0022n.jpg

  8. Hú ez a kari hogynézki… büntet xD

  9. Hát a crafter részben tényleg fájós az a potom ~45-55 milla Spatalos Asmo oldalon :/ 🙁 (a blood áringadozását 350-380 ezer átlag közé vettem/darab, de láttam már pár darabot 320-ért is :))

    Az előtte lévő részek még nem is olyan iszonyatosak, ha közben filmet/tv-t nézel vagy tálcán tartva mással szórakozol 🙂

  10. Én 180-200k-ért vettem darabját, most már nálunk is 300-320 mióta csak a core farmolható.

Comments are closed.