header image
 

Krall és a haverok

Sikerült ma reggel beújítani egy írországi templar srácot (vagy csajt? tudja franc), így végre van tank is a Makiverem guildben! Ennek megünneplésére délután elcsábítottuk a srácot (vagy lányt?) egy kis Krall városnézésre. A Krall népség (sárkányfattyak) Verteron zóna nyugati felén telepszik. Két nevesített subzónájuk van: Tursin Outpost és Tursin Garrison. Mivel sem bétában, sem ez idáig kínai szerveren nem foglalkoztunk ezzel a résszel komolyabban, ezért elmondhatom: nem tudtuk mit hagytunk ki eddig. Lvl20 körül (legkésőbb) ez KÖTELEZŐ régió. Kell egy jó csapat (1 healer, 1 tank + 3-4 dps) és mehet is a takarítás. De nem rohanok előre ennyire. Nézzük előbb mit lehet csinálni Krall régióban soloban, vagy kicsi csapattal.

Solo rész: már lvl16 körültől megnyílnak a campaign questek és lv17-en fel lehet venni a “Krall Cool[group]” questet is. Két quest chain van, amit meg lehet csinálni soloban is. Az egyik azzal kezdődik, hogy kapunk egy “Transformation Potion”-t és szét kell nézni álcázva a zónában, a másiknak arról szól, hogy szedjünk össze egy nagy halom fegyvert. Az előbbihez annyi kell, hogy el kell menni észak felől Tursin Outpost felé, majd a nagy kapu mögött (ami előtt 2 elit áll, akiket simán ki lehet kerülni), be lehet inni a potit. Event indul, madárka, repül, lelövik, rohanás kifelé az őrökhöz. Ezután kapunk egy follow-up-ot, amiben a kapu előtti őrök közül ki kell pullolni egy commander-t. Ehhez csak annyi kell, hogy lelövöd a commandert 1/3 HP-ra és folyamatos lövöldözés közben kihúzod. Ha ez is megvan, akkor újabb video után jön a follow-up quest, semmisíts meg 3 Krall zászlót (banner). Ehhez be kell sétálni (elkerülve a scoutokat) Outpost első őrtornyáig. Az őrtoronyban non-elit mob van, fel kell szaladni, lezergelni. A torony alatt egy tűz van, mellette egy banner. Simán oda lehet sétálni (az 5 centire álló elitek nem látnak rád), megölni a 2 non-elitet és elpusztítani a zászlót. Ezután vissza a toronyba és channel váltással “resetelni” az eventet és megismételni 3x. Közben el lehet kommandózni a sátrak mögé, ahol felszedhető fadobozokból a Krall weapon-ök a campaign questhez. A három banner elpusztítása után updatelődik a quest, de azt a részt már nem lehet megcsinálni csak grouppal.

Group rész: Na ez már az igazán döfi. Ha nem lett megcsinál a Solo részben leírtak korábban, akkor a grouppal ezt kell kezdeni. Ha azzal megvagytok, akkor repüljön mindenki Cantas Coast-ra (Verteronból). Az útvonat elég egyszerű, nyomás a hegyen keresztül Tursin Garrison felé, onnan meg dél felé. Ahogy átverekeditek magatokat a kapun, máris kezdik dobálni a mobok a “Krall’s Mark”-okat. (ez is campaign quest). Kell belőle 50 db, viszont jó hír, hogy a kapun belül minden elite mob dobja, és ráadásul mindenki ki is lootolhatja a groupból. A kapun túl egyenesen látható egy elég furán kibelezett fa. Ha meglett csinálva a Solo quest részben leírt zászlós küldi, akkor annak folytatásaként oda kell sétálni a fához (ami egy totem) és a a táskában lévő tűzkővel meg kell gyújtani azt. Ezután márcsak meg kell ölni egy miniboss-t a totem másik oldalán található stonehange szerű építmény belsejében és kész is a quest. Még be kell itt felyezni a Mark gyüjtögetést és levezetésképpen ki kell ballagni “Holy Ground of Miraju” felé. A lefelé úton a Veteran Sentinel és Veteran Commanderek öldöklése közben potyog tőlük némi szentkép, amit szintén gyüjtögetni kell. Ezt addig kell tolni, amíg meglesz mindenkinek a csapatból az 5 db kép. Végezetül Holy Groundon és Verteron Citadel-ben le kell adni a 4db Campaign questet és bezsákolni a kb 480k XP-t. A mobonkénti 10-12k XP-s profittal, ez a kör simán hoz 1,5milla XP. (Ami jobb esetben akár 2 szint is lehet)

~ by Menorel on .

Aion

One Response to “Krall és a haverok”

  1. […] hagytuk legutóbb abba, hogy szerény kis csapatunk szétnézett a Krall nagyfőnöknél és némi kék loot tenger […]

Comments are closed.