header image
 

A Riftezés negatív oldala

Jó dolog ez a Riftezés, de főleg csak akkor, ha te mész át a Riften egy komolyabb csapattal és henteled le az ellenfeleket. Az viszont annyira nem frankó, hogyha soloban akarsz szintezni Eltnen-en és jön szembe egy 5-6 fős Asmo különítmény (mind Rank5-Rank6-os), aki 2 órán keresztül ki sem enged Eltnen Fortressből. Oké tudom, mennyek át Theobomosra és vészeljem át. (Ezt is tettem). De ettől még bosszantó egy kicsit, hogy a játék lehetőséget ad arra,hogy lvl45-ösök lvl20+-os karikat henteljenek és ezért még zsíros Abyss pontoka is kaphassanak.

Épp most olvastam az aionhun-on, hogy az 1.5-ös patchben (ez lesz az alap verzió az EU/US startnál) lényegesen benerfelik a Riftezést. Jelentősen csökkentik a Riftezésen keresztül szerezhető Abyss pontot, ráadásul ez is csak akkor jár, ha azonos vagy magasabb szintű ellenfél kerül kivégzésre. Ráadásul,  ha valaki túlzásba viszi a mókát, akkor bezárulnak előtte a riftek, sőt az ellen frakció elől már nem is tud elbújni az illető, hiszen a térképen folyamatosan követhető a jelenléte.

Érdekes rendszer a kicsiket gyílkolászó gankerek ellen, nekem tetszik. Remélem annak a gyökér Rank6-os Asmo Clericnek is elveszi a kedvét a bulitól, akivel naponta 2-3x találkozok Eltnen Fortress bejáratánál és folyamatosan a kicsiket gyilkolássza, majd amikor a srácok átloggolnak main karira azonnal eltűnik. Bár tartok tőle, hogy hamarabb jelenik meg az EU/US, minthogy a Kínai szervereken live-ra kerüljön az 1.5-ös patch.

Hivatkozott infó forrása: AionHUN (thanks)

~ by Menorel on .

Aion

One Response to “A Riftezés negatív oldala”

  1. Ide is postolom; ide illik (rift helyek):

    http://aion.mmosite.com/guide/system_rift.shtml

Comments are closed.