header image
 

Krall és a haverok II.

Avagy: “A Krall neve halál”

aion-krall-chief-banner

Ott hagytuk legutóbb abba, hogy szerény kis csapatunk szétnézett a Krall nagyfőnöknél és némi kék loot tenger közepette eltettük az öreget láb alól. Ráadásul mivel Verteron még multi-channeles, ezért mindjárt eltettük még hatszor is. De lássuk be, ez a téma ennél lényegesen nagyobb és ráadásul legutóbb még koránt sem voltunk a történet végén.

A történetet – folytatásként – indítsuk onnan, hogy már megcsináltuk az előző cikkben lévő solo questeket a Krall birodalomban. Ezután 2-3 társaddal (elkél egy healer) nyomás Holy Ground of Mojo és tessék nekiesni a Krall helyőrségnek:
Aion0007

Ha nincs normális csoport, ezeket a Krallokat akkor is lehet egyesével húzni (Held Sacred[campaign] quest). Ha sokan vagytok a groupban, akkor channel váltással gyorsan elérhetitek, hogy meglegyen az elégséges “Sacred Image” quest item. Ezután már át lehet költözni Cantas Coastra. Nézzük mi is van hátra:

Krall Cull[Group] quest: Cantas Coastról fel kell menni Outpost felé és a Tursin Veteran Sentineleket és Fightereket kell ölni (figyelj a névre, vannak ott ugyanilyenből Commanderek, az nem jó). 10/10-et kell megölni. Legtöbb esetben kettesével vannak a mobok, úgyhogy lvl20 alatti group esetén nem árt, ha a tank mellett van egy Sorcerer, aki folyamatosan CCzi a másikat.

Krall Conspiracy[Group] quest: Több lépéses quest Tursin Garrisonon, melynek a végén nyakláncot kell visszavinni Verteronba, ahogy haladtok a többi questtel ez meglesz magától.

Reduce Tursin Strength[Group] quest: Tursin Garrison déli részén soloban járkálnak a Tursin Elite Searcherek, őket kell öldökölni.

Mark of Revenge[Campaign] quest: feladat hogy gyűjts össze 50 db. Krall Mark-ot. A Krall főhadiszálláson belül (Tursin Garrison) az összes Elit dobja. Nem érdemes külön ezt farmolni, a többi Campaign quest közben amúgy is meglesz.

Anti-Krall Measures[Campaign] quest: Ezzel a questtel elvileg ott kell, hogy tarts, hogy már megvannak a bannerek és a quest szövege szerint a nálad lévő tűzkővel meg kell gyújtanod valamilyen totemet. A totem Tursion Garrison főbejáratától kissé jobbra található, ilyesmit keress:
Aion0030
A totem mögött (anélkül, hogy extra elitet húznál) simán meg lehet gyújtani azt a tűzkővel. Ha ez megvan, akkor automatikusan updatelődik a quest és megkapjuk feladatként, hogy öljük meg Seer Ziloota-t. Ziloota a bejárathoz képest balra található egy stonehange szerű kőrakás közepén, körülötte rengeteg nonelite:
Aion0032

Krall Desecration[Campaign] quest: Ez a questet érdemes a Held Sacret után csinálni (bár elvileg előtte is már megnyílik a quest). Lényeg, hogy még Holy Group of Mirajuról Tursin Garrison felé vezető úton kell megölni néhány Veterán-t. A rewardként kapott öv, bőven jó lvl20-ig.

Sealed Secret[Campaign] quest: Ha az összes Verteronos campaign questet meg lett csinálva, akkor kapjuk ezt az utolsó steppet. Feladata, hogy hatoljunk be utoljára Tursin Garrison-ba és meg se álljunk Cheiftain Kraka-ig. Kraka már egy miniboss, megöléséért kék lootok is járnak, ennek megfelelően a szokásostól eltérően nem csak áll és üt, hanem van neki némi taktikája is. Kb fél percenként bealtatja a teljes grouppot (ki lehet rangelni pl. healerként), majd ezt követően vagy egy targetre enged bele egy fireball-t, vagy a teljes party-t sebzi aoe-ben. 10% HP körül csinál egy party HP checket, melynek keretei között mindenki kap egy kb. 1500-as aoe tűzrobbanást. Mindenféleképpen ajánlott ide egy 20+-os tank és egy 22+-os Cleric a healhez. (22-től kapja meg a Cleric a party heal-t, az nélkül elég insain)
Ha a boss eldőlt még nincs vége a questnek. Nyomás a boss barlangján keresztül Verteron Abyss kapujához:
Aion0024Abyssban a feladat annyi, hogy szerezzük meg Kuninasha pecsétjét, majd pusztítsuk el az Abyss kaput, majd mehetünk is vissza Verteron Citadelbe a zsíros lootokért.

~ by Menorel on .

Aion