header image
 

EU/US CBT#4 info és Variance-Kína recruit

Egy közszolgálati hírt bújtatok némi közösségfejlesztési hírbe. Kettő hír egyben, árukapcsolás, stb. (ebből se keveredek ki)

Szóval a mostani hétvégén zajlik az Aion Európai és USA zárt béta tesztelésének a negyedik köre. A hivatalos időpont helyi idő szerint (CEST) 2009. júli 17. 19:00-tól 2009. júli 20. 19:00-ig.

A hivatalos betaboard már megnyílt, most is ott figyel rajta közel 1500 ember, aki folyamatosan önti ki magában a kívánságlistáit, értékel, fikáz, okoskodik vagy éppen bölcsen segíti a többieket. Az érdeklődés grandiózusságát mi sem fémjelzi jobban, minthogy a betaboard 32ezer regisztrált tagja 10ezer témában több mint 100ezer postot fabrikált.

A mostani beta event célja: mindkét frakció (Eylos, Asmodians) lvl1-25 közötti content tesztelése és betekintés Abyssba.

Mivel egyébként egy már működő és bevezetett játékról van szó, ezért nem árt(-ana) megérteni (végre), hogy a béta tesztelésnek a lényege nem a fícsörök és a funkciók hiányának taglalása (persze biztos ezen commentek is welcome), hanem sokkal inkább a fordítási esetleges problémák kiszűrése, questek szövegének javítása. Questek szövegében lévő objektivek és a konkrét itemek neve közötti eltérések javítása (pl. quest objective-ben: Basket, a konkrét item neve meg: Bakket, stb.) Ha ilyen hibákat találtok, akkor azt mindenféleképpen érdemes reportolni. Ha nincs kedved/lehetőséged a betaboardra postolni, akkor tedd meg itt és majd vasárnap egyben megírom a betaboardra.

Ha a hétvége után ellenálhatatlan késztetést éreznél, hogy tovább játsz az Aion-nal, akkor gyere és játsz velünk a Kínai Aionban. Tudunk adni nagy külföldi sávszélességű proxy kapcsolatot, amin keresztül kellően mérsékelni lehet a lagot, így a játék már-már eléri a játszható szintet. Jelenkezni itt a fórumon vagy a menorel kukac gmail pont com-on lehet.  Egyelőre bárki bármivel welcome.

Mindenkinek jó játékot a CBT#4-en. Öljetek sok Asmo-t.

~ by Menorel on .

Aion