header image
 

Play Aion, not World of Aion

Az előző cikkben röviden összefoglaltam, hogy mekkora sírás-rívás megy a EU/US betaboardon. Ezzel kapcsolatban fogalmazott meg egy játékostárs (Small) egy elég sarkalatos véleményt a betaboardon. Bár még alig egy hónapja tolom (éjjel-nappal) az AION-t, ennek ellenére aszem van már annyi rálátásom a játékra, hogy lássam mennyire is igaza van a srácnak. Aki WoW-ról akar rerollolni AION-ra, vagy a rerollolás gondolata előtt áll, de visszatartja, hogy ez a játék nem olyan, mint a WoW, azoknak mindenféleképpen ajánlom megfontolásra Small véleményét:

“Először is had mondjam el, hogy én akarok játszani az Aionnal, ahogy teszem azt most is Koreában. Viszont nem akarok játszani a “World of Aion”-nal, csak azért mert a nyavalygók hada tönkre akarja tenni a játékot, amit szeretünk.  Ezek a játékosok azzal fenyegetik a NCSoftot, hogy komoly pénzt fog veszteni, ha a nyavalygásuk tárgya nem fog megvalósulni. Ez micsoda egy érthetetlen viselkedés?

Az Aion legyen Aion, ne egy másolat a World of Warcraftból csak azért, mert egyébként többen játszanak a WoW-val. A játékosokat nem érdekli egy World of Warcraft másolat, hiszen pont azért játszanak az Aion-nal, mert az egy másik játék

Mi a francért játszanánk egy játék másolatával, ha tudunk játszani az eredetivel is? Azt gondolom, nem én vagyok az egyetlen, aki ezt gondolja.

Nézzük a rossz ötleteket:

  • Növelni a mobok öléséért/questekért kapható XP-t, hogy könnyebb legyen soloban elérni a lvl50-et? Nem. Az Aion az a játék, amit csapatban kell játszani és társaságban kell elérni a lvl50-et. Mi nem akarjuk megdingelni a lvl50-et 1 hónap alatt, csak azért mert a World of Warcraftban meg lehet ezt csinálni.
  • PVE/RP szerverek és “/pvp” parancs valamint a Riftek eltörlésének ötlete: Mi a franc ? Az Aion egy PvPvE játék. Ez annyit tesz, hogy miközben PvE-t játszol folyamatosan PvP történésékkel is találkozol és mi ezért szeretjük ezt a játékot. A Riftek ötlete jó és élvezetes! Talán a játék legjobb funkciója.

Ha az NCSoft PVE szervereket nyit, akkor azzal kétség kívül a játék halálát fogják okozni, hiszen egy PVE szerveren nem lehet Aion-t játszani, csakis “World of Aion”-t. Pont ez az oka, amiért Koreában sincsennek PVE szerverek.

Megkérem az NCWest-et (NCSoft EU/US), hogy mindösszesen csak fordítsa le a játékot és szinkronizálja benne amit kell, de ne figyeljen a nyavalygókra. Nekik csak a szájuk nagy.

Mi pont úgy akarunk játszani az Aionnal, mint Koreában, ez az amiért mi szeretjük ezt a játékot.

Adjatok nekünk AION-t, nem World of Aion!”

Elgondolkodtató…

~ by Menorel on .

Offtopic

4 Responses to “Play Aion, not World of Aion”

  1. ámen! 🙂

  2. signed ;>

  3. én meg akarom dingelni !

  4. Csá hát figyelj én 4 évig wowoztam és tele lett a f..szom vele ezért fogom megvenni az AION-t és teljesen igazad van nemkell egy koreai wow hanem aion kell aki fél 1 kis pvp töl az mennyen wowozni!

Comments are closed.