header image
 

Theobomos elit állatvilága

Heti vágóhíd rovatunkban Theobomos szigetének (egyelőre elérhető) nagyfőnökeit mutatjuk be, nevezetesen:

aion-theobomos-elitesmap

  1. Hamerun the Ability Drainer (lvl25 elite)
  2. Bored Ramnodase (lvl23 elite)
  3. Weeping Kelaino (lvl24 elite)

Nézzük külön-külön a srácokat:

Hamerun the Ability Drainer

Aion0171

Humanoid ellenfél, aki szegény Kerubian vérpandákat próbálja befolyásolni. Theobomos Relics-en lakik egy nagy épületben. Legegyszerűbb hátulról kipullolni és picit elhúzni kelet felé. Ez utóbbi azért fontos, mert a pullnál lespawnoltat magának két db non-elite Kerubian segítőt is. Együtt a három már nagyon kemény. A mini-bossnak nagyon sok HP-ja van, cleric-templar felállásban kb 4 percig öltük. 300-700 között üt a bossba. Időnként yellel, hogy ellop bizonyos képességeket a targettől. Nem igazán sikerült rájönni, hogy ez pontosan mit jelent. Elfogyott és meghalt. Jahh fontos még: a kerubain őröket kb 1-2 percenként lespawnoltatja, szóval ésszel kell lenni a DPS-elésnél, mert azok nagyot ütnek. Az elite megöléséért kb 75k XP jár, groupban ennyi osztódik szét.

Bored Ramnodase

Aion0174Elim típusú miniboss. A nagy tűzgömb körül patrolozik. Célszerű a behúzása előtt kitakarítani. Nem igazán csinál semmi extrát. Zöld lootokat dobál. A loot táblájában 2 féle nyaklánc és 4 féle nadrág található. Nem találtam ezeddig questet hozzá, szóval lehet, hogy simán csak egy mini-boss aki idetévedt.

Weeping Kelaino

Aion016024-es szintű elit hárpiaszerű hölgyemény. Pull előtt ki kell húzni az odvából a két segédjét (simán ki lehet húzni a boss nélkül). Mivel a segédek fearelnek, így ez elég veszélyes lehet a bossfight alatt is, így javasolt a két segéd után Kelaino-t is az odván kívül eltenni láb alól (az addok nagyon gyorsan respawnolnak). A boss egyébként nem dob semmit, viszont az ő megölése kapcsolódik a “[group]A Cursed Thief” questhez. Kelaino megölése után a questben 4 lvl22-es nadrág közül lehet választani.

Ha bárki találna még további elit dögöket Theobomoson, akkor legyen szives ide biggyeszteni egy commentet.

~ by Menorel on .

Aion