header image
 

EU/US CBT#5 részletek

Végre fény derült a EU/US Closed Beta Test#5 részleteire. Nem meglepő módon elyos/asmodian oldal lvl1-30-ig content lesz engedélyezve. Ráadásul az előzetes tervekkel ellentétben nem július 30 este 9 órával kezdődik, hanem csak júli 31 este 9-től aug 3 este 9-ig lesz a buli.

Az utolsó zárt béta event várható időpontja még mindig aug 14-17 és még mindig nincs meghatározva a célja. Bár gondolom ráraknak még 5 szintet.

A CBT#5 és a szeptember 25 (23. head-start) közötti időre még nincs meghatározva semmi cél. Nagy valószínűséggel egy hosszabb (2-3 hetes) open beta gondolatával nem nagyon lőhétek mellé, de erről még nem találtam semmi hivatalos hírt.

De ne szaladjunk ennyire előre. Mit lehet csinálni a CBT#5-ön az újonnan engedélyezett lvl25-lvl30 közötti szintezés határral?

  • Egyrészt ugye lehet szintezni. Az Elyos oldalt várja nagy szeretettel Eltnen déli és nyugati sivatagi zónái. (Sajnos ha továbbra is az 1.0-ás patch lesz , akkor sok csodát senki ne várjon senki a solo questeléstől.
  • Keress magadnak egy szimpatikus csapatot és nyomás át a legelső riftten. Az Elyos oldalt Morheimen tárt karokkal várja a Lava cave of Taran, benne a 7-8 bossal. Míg az Asmodianok is kiélvezhetik az idegenlégiós (outdoor dungeon) élményeiket Kaidan Mineban.
  • A bevállalósabbak ismerkedés jelleggel benézhetnek az Eracus Underground Templebe és kiüthetnek néhány nagyon tetszetős kék set lootot. (Amiket persze nem tudnak felvenni, hiszen lvl32-es szint követelmény van rajta)
  • lvl25+-osként persze kétségkívül a legnagyobb fun az “abiszozás” lesz. Meglehet próbálni alsó abysson elfoglalni néhány artifactot. Egy komplett aliance-nyi lvl30-assal (ha sikerülne felhúzni magát annyi embernek ilyen rövid idő alatt) pedig már akár rá lehet próbálni egy Fortressre is.

Jó bétázást mindenkinek!

~ by Menorel on .

Aion