header image
 

EU/US spell casting hangok és még két új szerver

Akkor kezdjük visszafelé:

 – Még további két új szervert állítanak üzembe a CBT#5-re. Ezzel együtt. 6-6 EU/US szerver lesz már. Ez nagyon beteg. Valahol korábban azt olvastam, hogy az Aion szerverek 10k/10k (Elyos/Asmodians) emberrek vannak tervezve. Mivel további két szervert helyeztek üzembe, ezért lehet, hogy már több mint 200ezer ember preorderelt a béta miatt? Na az érdekes. Mindenesetre a betaboardon már 47300 ember regisztrált és ontja is magából az okosságait.

 – Javaslom mindenkinek bookmarkolni: http://kindred.aion.tv/status/ Folyamatosan frissülő Aion server status oldal, benne az új CBT#5 szerverek is,  valamint a login szerverek is. (Plusz visszaszámlálás a Head Starthoz)

 – Kikerült a “westernesített” spell castolás hangok. 6-6 női és férfi hangmint. Az alábbi video tartalmazza is a hangmintákat. Nézzétek és válasszatok előre. Bár nagyon jók, de nekem hiányozni fog a kínai verzióban szereplő “Szidivindi” “Sirge” és “Inszpapi” hangok, már annyira megszoktam.

Nekem a női hangmintákból a 6-os, a férfiből meg az 5-ös jön be legjobban. Nektek?

~ by Menorel on .

Aion

7 Responses to “EU/US spell casting hangok és még két új szerver”

  1. Nekem pont fordítva: női – 5 és férfi – 6 🙂
    Egyébiránt, nekem jobban tetszenek ezek a hangok, mint a Bruce Lee féle eredeti nyivákolások bár a karakter kinézete is számít ugye 🙂 (pl.: balkáni, keleti, afrikai típus)

  2. Nagyon jók lettek. Viszont jó lenne ha az alap hangokat is benne hagynák, azoknak is megvan a maga hangulatuk. Ha valakinek meg nem tetszik az meg átállíthatná west stylera és akkor az ő gépén az a séma menne.

  3. Férfiből szerintem is az 5. a legjobb, tuti ezt választom majd, viszont a női hangok nekem nem jöttek be (5. és 6. még úgy ahogy), remélem lesz még pár indulásra.

  4. Szerintem meg borzasztó az összes. Nem törjük meg a jó szokást, ezt is lehalkítva, skype/zenehallgatás kombóval játszuk majd. 😛

  5. nekem F5 és M2, de női karakterem nem lesz egyhamar.

  6. én is a héten rendeltem preordert

  7. Én meg majd jol megkeresem a hangfájlokat, felülirom a kinaival és hallgatom tovább a “siterinpisz”-t meg a “szenpappi”-t 😀

Comments are closed.