header image
 

Még egy óra és indul a CBT#5

Alig egy óra és elvileg indul a buli. Kb. 20 perce lelőtték az össze szerver-t, gondolom befejezték a CBT előtti teszteléseket. Folyamatosan lehet követni a szerverek állapotát. Amíg downban vannak a login szerverek addig kár is próbálkozni és pláne kár írogatni a betaboardra, hogy: NEM TUDOK KAPCSOLÓDNI! (egész nap egyébként ez megy, emberek csodálkoznak, hogy dehát miért nem tudnak kapcsolódni a béta szerverekhez?)

Mit is lehet csinálni a CBT#5-ben ha bejutsz?

  • A patch file alapján még mindig 1.0-ás verziót fogunk tesztelni, úgyhogy akinek már van 20+-os karaktere, az ne nagyon reménykedjen a szintezés örömében. 25-ig még csak-csak vannak questek, de 25-től nagyon kevés questhub van és ott is nagyon kevés quest;  ráadásul azok nagy része is gathering quest. Lvl25-ön ugyan kapsz kb 10 questet Abysson, de ezek nagy része már PvPvE quest. Tehát főleg arról szólnak, hogy amikor éppen az Asmodians frakció foglal el egy-egy bizonyos fortress-t (és te Elyos vagy), akkor szabadítsd ki a foglyokat, látogasd meg a helyőrséget, stb. Lényeg, hogy abysson sem fogod halálra questelni magad. Felesleges is azon problémázni, hogy jajj nincs quest, nincs content. Ez továbbra is az 1.0. Mégis mi mást lehet csinálni ?
  • Keress magadnak egy szimpatikus csapatot és nyomás át a legelső riftten. Az Elyos oldalt Morheimen tárt karokkal várja a Lava cave of Taran, benne a 7-8 bossal. Míg az Asmodianok is kiélvezhetik az idegenlégiós (outdoor dungeon) élményeiket Kaidan Mineban.
  • Riftel túloldalán egyébként elég sok quest van lvl22-30 között, ha hagyják az Asmok, akkor azokat is lehet csinálni. Elég durva kék lootokat lehet összeszedni odaát a questekből.
  • A bevállalósak ismerkedés jelleggel benézhetnek az Eracus Underground Templebe és kiüthetnek néhány nagyon tetszetős kék set lootot. (Amiket persze nem tudnak felvenni, hiszen lvl32-es szint követelmény van rajta)
  • lvl25+-osként persze kétségkívül a legnagyobb fun az “abiszozás” lesz. Meglehet próbálni alsó abysson elfoglalni néhány artifactot. Egy komplett aliance-nyi lvl30-assal (ha sikerülne felhúzni magát annyi embernek ilyen rövid idő alatt) pedig már akár rá lehet próbálni egy Fortressre is. Ha beúszna esetleg hétvégén Abyssra egy-egy Balaur Carrier, akkor azt lvl30-ig javasolt távolról elkerülni.

Ha mindez nem elég, akkor rengeteg outdoor boss és elit várja, hogy megismerkedhessen veled és bebizonyíthassa, hogy azért vannak itt nem csak tank-n-spank bossok is (Riften innen, riften túl). Tudnám egyből javasolni a nagyérdeműnek “Judge Flame Bolcan“-t. Grantáltan fog meglepetést okozni 50% HP-n 🙂

"Judge Flame Bolcan" Outdoor mini-boss @Morheim

"Judge Flame Bolcan" Outdoor mini-boss @Morheim

 Hogyan tudod megtalálni a Rifteket ? Egy kis segítség.

update.1: Már majdnem az összes USA szerver onlinera jött. Az EU szerverek még pihennek, de login szerverünk már legalább van.

~ by Menorel on .

Aion