header image
 

Létezik unalmasabb dolog a Profession húzásnál?

Mindenek előtt egy nagyon fontos tanács: SOHA, de soha ne akarjátok használni a wordpress “Quick Post” funkcióját. Na mindegy, én szóltam.

Szóval a címben szereplő költői kérdésre a válasz egyértelműen a: nem létezik. Még az ész és értelem nélküli grindelés is jobb, hiszen ott néha meg lehet halni és az legalább felrázza az embert. De a Work Order? Hát az valami pokol. Egyhelyben állsz órákon keresztül és NEM CSINÁLSZ semmit, csak kb 2 perceként klikkelsz hármat. Itt tényleg semmi sem történik. Adja magát, hogy az ember legalább megpróbál csinálni mellette valami értelmeset. Filmet lehet mellette nézni, de tuti, hogy a film felénél arra sem fogsz emlékezni, hogy mivel kezdődött; bár ez sok esetben csak javítani tud a filmen. Mi mást lehet mellette csinálni? SEMMIT, jobb ha semmibe nem kezdesz bele, mert tuti elrontod. Én pl. lelkesen kitaláltam, hogy milyen jó lenne Work Order mellett megborotválkozni. Így utólagosan már nem tartom annyira jó ötletnek. Úgyhogy marad a véres valóság és a kínszenvedés. Csak az vigasztal, hogy itt áll mellettem órák óta egy csingacsunga nevű lvl40-es cleric a csangacsinga nevű légióból. Neki biztos sokkal jobban fáj.

Mikor már a legmélyebb letargiába zuhanás előtt az utolsó szalmaszálba kapaszkodva éppen a zuhanás gondolatával kokettálok, megtörténik a csoda. TÖRTÉNIK VALAMI:

Aion0016

~ by Menorel on .

Aion

5 Responses to “Létezik unalmasabb dolog a Profession húzásnál?”

  1. “megborotválkozni. […] Úgyhogy marad a véres valóság ”

    Ez egy szóvicc ? 😀
    Ám én sorozatot szoktam közben nézni, azzal el lehet lenni

  2. Jaja, az akart lenni. Mondhatni csúnyán elbántam magammal. De egyébként egyet értek, a sorozat nézés valóban jó megoldás lehet 🙂 Szeptembertől amúgy is beindul a sorozat szezon. Pont ideális.

  3. kurvára nem lehet olvasni, mi is történik AKKOR? !

  4. mikor?

  5. FYI. Level up. 🙂

Comments are closed.