header image
 

Napi PowerWiki (2009.08.05)

Továbbra is dübörög a PowerWiki gépezet. A hétvége óta töretlenül töltögetik tovább a postokat. Nézzük milyen – szerintem – érdekes dolgok kerültek bele:

Master Profession címek: Többször volt már szó a blogban a szakmák mester fokozatáról. A mester fokozat elérésekor a karaktered kap egy új címet (title), amely – függően a frakciótól – az alábbi buffokat adhatja:

Valaki legyen szíves és cáfoljon meg, de én nagyon úgy érzem, hogy ezek a statok eléggé unbalanced-ek a frakciók között. Elég erős Asmodian fölényt érzek ebből. Egyébként az összes elérhető title, azok megszerzéséhez szükséges quest leírásával együtt megtalálható a Titles PowerWiki bejegyzésben.

Akinek esetleg még mindig nem tiszta, hogy melyik Empyrian Lord melyik oldalon áll és kinek mi a szerepe a galaktikus katyvaszban: Empyrian Lords.

Ezek a témák mellett főleg a fegyverek, armorok és kiegészítőket tolják bele folyamatosan a rendszerbe, félelmetes, hogy az utolsó szürke cuccot is berakják. Érdemes bogarászni a fegyvertípusok listáit és előre kinézni a “kedvenceket”: Maces Swords Greatswords Daggers Polearms Bows Staves Orbs Spellbooks (remélem nem hagytam ki semmit, ha mégis, akkor megtalálod a PowerWiki-n)

~ by Menorel on .

Aion

8 Responses to “Napi PowerWiki (2009.08.05)”

 1. Ja asmora el van balancolva sajnos. Nem tul logikus a weaponsmithnek pl magices statokat adni.

 2. Hát ja. Viszont jut eszembe, nincs valami infód arról Aleph, hogy hogyan működik pontosan a Crit, Magic Accu, Accu, Concentration statok ? Konkrétan valami olyasmiről álmodoznék, hogy pl. 200 crit az mennyi százalék?

 3. Mgaic acc nagy szazalekban az ellenfel szintjetol meg a magic resist erteketol fugg. Ezert errol nehez egy szazalekot kihozni. Nem hiszem, hogy pontos matekot ki fognak hozni hozza, inkabb titok marad. Kb ugy lehetne ezeket megnezni, hogy beall egymassal szemben egy elyos meg egy asmo es probalgatja jo sokat.

 4. Nekem az egyik stat kicsit homály:
  Wind Defense – ha levegőben vagyok, akkor más a defense-em, mint alapból?
  (nincs még fenn powerwikiben)

 5. Wind dmg ellen véd.
  A repüléssel kapcsolatos statokban mind szerepel a ‘Flight’ szó.

 6. Oké, hogy megnézhetjük a fegyvereket, de miért nincsen szó a beszerzési lehetőségéről? Nekm lvl4en kiesett a Dagger of Fiend, de ha nem tudnam, hogy sima mob drop volt most filozhatnek, hogy vajon quest jutalom-e vagy csak drop -.-

 7. ajsz: Az AION-ban a négy őselemnek megfelelő sebzés típusok (is) vannak. Ezek közül a Wind dmg ellen nyújt védelmet a konkrét stat.

  aionassasin: folyamatosan töltik fel az PowerWiki-t, egyelőre itt tartanak. Gondolom a fegyvereket pont azért töltik fel előbb, hogy utólagosan a mobok drop táblájába be tudják azokat rakni. Ha mégsem kerülne fel a drop tábla a hivatalos PowerWikibe, akkor sem kell csüggedni, hiszen ott van az aionarmory.com, ott már most is meglehet nézni, hogy melyik mob/boss mit dobhat.

 8. Ajánlom még az http://www.aionarmory.com/-ot az elmélyedéshez, bár nem tudom mennyire azonos tartalmú a két oldal.

Comments are closed.