header image
 

PVP Radar

aion-enemyradar-chatoptionsBár az Aion chat rendszere erősen a fapados kategóriára hajaz, mégis van benne néhány nagyon érdekes dolog. Egy srác lefordította a Koreai powerbookból a “Know How: Templar PVP” cikket. Nagyon jó leírás, ami tartalmaz mindent amit tényleg érdemes tudni. Ráadásul ezt tényleg a játékosok is írják. Szóval van benne egy csomó taktika pl. 1v1-re classonként, stb. De nem is ez a lényeg.

Van egy elején egy nagyon jó ötlet, ami a “PVP Radar” nevet kapta. Itt arról van szó, hogy hozz létre egy custom chat ablakot, amit helyezz el a képernyő jól látható részén, ahol ugyan nem zavar, de mégis mindig szem előtt van. A chat ablakhon pipáld be azokat (és csak azokat) a pontokat amiket a képen látsz. Ezt követően kaptál egy nagyon hasznos kis tool-t. Ami cirka 100 méter távolságból jelzi, hogyha a közeledben van Asmo, aki bármit is csinál. Ez a távolság egyébként jóval látótávolságon túl van, tehát előre fel tudsz készülni az összecsapásra.

Mindez nagyon jól hangik, úgyhogy neki is futottam, hogy kipróbáljam. Alsó Abysson elrepültem az Asmo bázis feletti sziklára, ami egy tipikus szintező rész lvl26-28 körülre az Asmoknak. Van ott egy 150x ismételhető gyilkolós quest. Eléggé meglepett, amikor még a szikla körvonalát is alig láttam, de már a “PVP Radar” elkezdett veszett módon pörögni. Közelebb repülve meg is láttam az Asmo-t. Egy Rank7-es (kb. lvl27-28-as lehetett) templar volt ott. Odarepültem és méltó módon köszöntöttem. Le kell vonjam, hogy a templar vs. cleric fight ezen a szinten nem igazán izgalmas. Kb. 5 percig küzdöttünk egymással, amikor is egy kölcsönös /bye emote után feladtuk és elrepültünk az ellenkező irányba. Én nem igazán tudom őt sebezni, cserébe viszont lazán kihealelem a nyomi kis ütéseit. Mindenesetre a karaktert leparkoltam egy közeli sziklán. Lehet este még megnézem nem-e tréningel ott valaki.

Pillanatképek az epikus csatáról:

Aion0039

Aion0042

Aion0043

Aion0047

Aion0048

 

ui.: Ez a PVP Radar és sok más ötlet megtalálható “aionassassin” nevű kedves commentelőnk saját blogjában is. Aki érdekelnek az Assassin class rejtelmei, ötletei, stb. az nézzen be hozzá: http://aionassassin.wordpress.com/

~ by Menorel on .

Aion

3 Responses to “PVP Radar”

  1. Nagyon hasznos! Nagyon tetszik!

    (És ha gondolod, állítsd pirosra a chat színét, mégjobben figyelemfelkeltő)

  2. Mejik Class Szerintetek a Legjobb Pvpre??

  3. Nem hiszem, hogy erre a kérdésre létezne jó válasz:) De ha sorcerer leszel, akkor nagyot nem csalódhatsz 🙂

Comments are closed.