header image
 

Bossok level 40-ig

Bizonyára mindenki előszeretettel irtja akár loot akár pénzszerzés céljából a Bossokat amelyek instákon kivül találhatóak Aion világában.
Szóljon ez a post azoknak, akik minimum napi 1 boss kört futnak mikor Kina alszik 🙂

Alapvető igazság hogy rengeteg ember tudja hol vannak , keresi és célirányosan irtja őket, sőt láttam botokat is természetesen a spawn point közelében futkosni körben, mert az milyen jó kis szivás a többi értelmes játékosnak…

Második dolog, amiért alapvetően mindenki öli őket, a drop. Minél nagyobb a szintkülönbség a party legmagasabb szintű karaktere és a boss közt annál kevesebb %ban dropol a kedves ellenfél. Ez elég egyértelmű és nagyon jó megoldás, hogy ha valaki kinő egy bosst, a többieknek is legyen esélye legyilkolni.

Fontos tudni, hogy nem minden boss spawnol minden serveren, aionarmory database-ből szedi az infot, nem ingame infoik vannak, igy lehet hogy van amit sosem fogsz megtalálni (pl én még sosem láttam Heironon Melita Poisonthorn-t, sőt cuccot sem ami lootol brokerben, igy valószinüleg nálunk ő nincs).

Aki nem nagyon találkozott még velük, az se féljen egyet sem, soloban is ölhető a nagyja ami nem elite boss. Tehát Tursinok, Kisharok és haverjaik kizárva, de pl a 39es Depie könnyü falat már 35ön is, bár a lootjával csak a Cloth cuccokat hordók érnek bármit, azok is csak 40től.

Mapok a klikk után, dropokat Aionarmoryról meglesheti akit érdekel, bemásolja a nevét a bossnak, amit keres.

u.i.: Eltnent csináltam először, ne kössetek bele hogy fehér a betű 🙂 Meg másba se 😛   Ha valakinek van javitani vagy hozzáadnivaloja, jöhet hszbe és javitom! Ha ki szeretnétek rakni valahova, nyugodtan, saját készités, nem érdekel mi történik vele. Köszi.

Jó gyilkolászást!

Edit1: Theobomost is kihagytam, tegnap Topazgyűjtés közben jöttem rá, felrakta, a legelejére került, remélem senkit nem zavar nagyon.

Theobomos

Theobomos

Poeta

Poeta

Verteron

Verteron

Eltnen

Eltnen

Heiron

Heiron

Abyss Lower

Abyss Lower

Abyss Upper

Abyss Upper

~ by moonlightthief on .

Aion

2 Responses to “Bossok level 40-ig”

  1. Eltnen mine-ba csak nem raktad be Summoner Klachát (30), meg Scout Leader Kantu-t (30). Klacha egész jókat dob, csak állitólag túl kis esélyel.

    Ahol mi játszunk (Shang Dong / Nazakiel) Queen Mediarch sincs, az assassinok nagy bánatára…

Comments are closed.