header image
 

Refining Stone transform

Az 1.2-es patch egyik újdonsága a fegyver, páncél, kiegészítő késztermékeket gyártó szakmák boostolása a “Refining Stone transform” segítségével. Ez annyit jelent, hogy egy darab magasabb kvalitású Refining Stone-ból három darab alacsonyabb kvalitásút lehet készíteni. Ez alapvetően nem tűnhet jó üzletnek, de a gyakorlatban sokszor előfordulhat, hogy olcsóbb “összetörni” egy Refining Stone-t, mint megvásárolni azt, ami készülne belőle.

Minden esetben kékből (Expert’s) lehet zöldet (Craftman’s) csinálni, zöldből (Craftman’s) pedig fehére. A legyártáshoz szükség van még egy üvegcsére és 200 Divine Powerre. A transform recepteket az Abyss Fortressekben lehet megvenni az <Abyss Fortress Supply Soldier>-eknél. A receptek ára:

  • Zöld Regular receptek: ~1000 kinah
  • Zöld Greater receptek: ~2200-3000 kinah
  • Zöld Major receptek: ~5200-8400 kinah
  • Zöld Quality receptek: ~14000-20000 kinah
  • Kék Major receptek: ~6200-10000 kinah
  • Kék Quality receptek: ~17200-24000 kinah

A megtanult receptek a “Morph Substraction” Craft kategória alatt jelennek meg.
aion-transform-refiningstone-chn

~ by Menorel on .

Aion

3 Responses to “Refining Stone transform”

  1. Egy Regular -> Lesser vagy 3x lesser -> 1 regular jobb lenne.

  2. Ja, sajnos ez nem minden esetben lesz jó. A kékek majdnem mindig rohadék drágák. Én sokkal jobbnak tartottam volna egy Greater->Regular->Lesser rendszert (Még egy az egyben is). Ezt szerintem elenyésző esetben lehet majd használni. Na de majd kiderül.

  3. Gondolom ez ilyen “első lépés” dolog. Vágülis most majdnem minden fortressben ugyanazt lehet megvenni. Szóval van “hely” hova szétszórni a dolgot.

Comments are closed.