header image
 

Jee Yongchan interjú túladagolás

A Német Gamona portálnak volt lehetősége zártkörű interjút készíteni Jee-vel a GamesCom-on. Szerencsére Jee tolmácsa csak angolul tudott, így az interjú videó adaptációját mi is élvezhetjük.
Előkerült az interjún néhány érdekes kérdés, amelyek ezeddig nem tisztázódtak (eléggé). Jee mint az Aion levezető tervezője authentikus forrásként kezelhető, szóval nézzük a – szerintem – érdekesebb kérdéseket és válaszokat:

A World of Warcraftban van lehetőség arra, hogy cross-szerver szinten szervezz csapatokat. Hasonlót terveztek az Aionban?

Van rá igény, de jelenleg még megbeszélést tárgyát képezi a fejlesztő csapaton belül. Nagyon sok kérdést vet fel ez, milyen játékosok, milyen módon tudjanak együtt játszani, stb.

Terveztek a játékban World of Warcraft szerű Add-On támogatást?

Igen tervezünk ez már biztos, viszont a mikorról nem tudok mit mondani… (szerk: Ennyi, így néz ki amikor valaki válaszol egy kérdésre és nem csak mellébeszél… lásd Knox interjú ugyanezen kérdése…)

Milyen változásokat terveztek a Légiók kapcsán a közeljövőben?

Elsőként szeretnénk tovább erősíteni a légió összetartó erejét/csapatszellem erősítését, másrészt szeretnénk megoldani, hogy a magasabb szintű játékosok tudják segíteni a kicsiket. (szerk: az előbbi gondolom egy légió szintezési rendszert akar takarni, mindenféle buffokkal, amit csak a légió tagok élvezhetnek; az utóbbi meg egy elég komoly problémát orvosol. Jelenleg 5-6 szint különbséggel már nem lehet senkinek segíteni a power-leveling védelem miatt. Ha valaki lemarad, akkor az lemarad; nem kicsit)

Bejelentésre került néhány éve egy nagyobb összefogás az NCSoft és a Sony között, ez esetleg érinti az Aion konzolra kijövetelét is?

Nem, nincs ilyen fejlesztési terv. Az együttműködés másban valósul meg.

Milyen nagyobb terveitek van a közeljövőben?

Még több tartalom, még több játéktér biztosítása. Különösen szeretnénk koncentrálni a casual játékosokra is.

~ by Menorel on .

Aion