header image
 

“Meghosszabbodó” fegyverek

Biztos sokaknak feltűnt egy-egy promo vagy fun Aion videóból, hogy bizonyos fegyverek képesek szétnyílni/meghosszabbodni. Hogy is működik ez pontosan, ennek jártam utána (forrás). Ezek a fegyverek a “meele” classok azon hátrányát hivatottak orvosolni, hogy lekötözés szerű varázslatok miatt egy caster/ranger simán meg tudja ölni az lekötözött játékot a anélkül, hogy az bármit is tudna tenni. Az összes “meele” fegyvertípus rendelkezik Extendable fegyverekkel, így daggertől kezdve, polearmig mindenből létezik ilyen verzió. Az Extendable fegyverek segítségével a normal meele attack range (kb 4-5 méter) kiterjeszthető három-négyszeresre. A “tovább” után berakok néhány youtube videot ilyen extendable fegyverekről, amiket jól látszik a működési mechanizmus.

aion-extend-weapons-banner

Nem kell csodálkozni, hogy az EU CBT-ken miért nem találkoztunk ilyen fegyverekkel; ezek a fegyverek lvl35-ön jönnek be először. Általában az Extendable fegyverekről már “távolról” lehet látni, hogy mire képesek; a modelljük jelzi (daggereknél darabos összerakás, stb.), hogy ezek bizony szét fognak nyílni.

Részletes lista (saját lista, itemlinkekkel…) az eddig felfedezett fegyverekről, azok elérhetőségéről (aionarmory linkkel). Érdemes megnézni a videót is ami a postban van. Az 1.5-ös fegyverek nevei helyén még csak sorszám van, mivel ezeddig még nem kerültek leford

Tovább után néhány látványos video, ami bemutatja az extendable weaponök működését:

lvl44 extendable dagger:

lvl44 extendable sword: (látszik a videot lassítva az effekt és a távolság is…)

lvl35 extendable polearm: (szintén nagyon jó minőségű video)

~ by Menorel on .

Aion

4 Responses to ““Meghosszabbodó” fegyverek”

  1. Na az már biztos hogy chanter-el fogom nyomni, de hogy mikor lesz ilyen faxa buzogányom mint a moviban az rejtély.Tény hogy nagyon imba.!

  2. Egyébként van staffból is ilyen, szóval a chanter sem kerül hátrányba

  3. Tetszik. 🙂 Az ilyen fegyverek a melee aoe skillek rangejét is megnövelik?

  4. Igen. Gyakorlatilag az 5 yardos meele ranget növelik meg a fegyverek.
    Kivételt képeznek azok a képessége amikre konkrétan rá van írva, hogy “X yard/méter” távolságon belüle fejtik ki a hatásukat.

Comments are closed.