header image
 

It’s Alive!! Muhahaa

A post címét a ’31-es Frankenstein filmből idéztem, gondolom mindenki kitalálja mikor hangozhatott el. Jelen esetben nem arról van szó hogy életrekeltettem volna “valamit” hanem annál sokkal de sokkal érdekesebb dologról, méghozzá arról hogy Ayase 3 nap után életjelet adott magáról! Ayase 3 nap után életjelet adott magáról! Tulajdonképpen azért írtam le kétszer mert lehet vannak páran akik nem hiszik el elsőre. Szóval Ayase visszaért Seattlebe és holnap felzárkózik a lemaradással, vagyis válaszol a gamescom után felmerült kérdésekre ugyanis azóta mély csend van a community management részéről.
Azoknak akik inkább csak a hír oldalakat követik lehet nem annyira feltűnő a dolog de valójában így kevesebb mint egy hónappal a start előtt elég gyatra a közösség felé a kommunikáció. Gyakorlatilag 2 CM van, Ayase aki elég sokszor nincs a helyzet magaslatán és hajlamos eltűnni hosszabb időre, és van még a német úriember Amboss akit még nem láttam twitteren kívül máshová postolni. A 2 CM mellett van 2 producer akiknek nem feladatuk a napi kapcsolattartás a communityvel és ezért nem is csinálják, Liv a kedvenc virágai színéről szokott általában nyilatkozni, vagy hasonló kaliberű témákról. Brian Knoxból meg nem kérünk a gamesconos információdús interjúja alapján.
Még a témához hozzácsapnám a Powerwikit ami fényévekkel le van maradva a koreai nagytestvérétől a Powerbooktól, és ezt a lemaradást nem is nagyon igyekszik behozni napi 3-4 frissítéssel. Sőtt Menorelnek az is feltűnt hogy a gamescon alatt 2 napig nem frissítették ami találgatásokra ad okot, ennyire nincs senki Aionnal kapcsolatban nyugaton hogy egy sima fordító munkától elvonja az erőforrásokat egy játékbemutató?
Lényeg a lényeg, bízzunk benne hogy még felvesznek pár embert mert egyelőre a communityval való kommunikáció csak sokadrangú a prioritási listán.

~ by baaldroth on .

Aion

One Response to “It’s Alive!! Muhahaa”

  1. Ami egy nagyon nagyon nagyon nagy hiba. A community minden pici információért, betekintésért válaszért eladja a lelkét. Nem értem, kb ez lenne a “behozatal” legolcsóbb része, és ezt nem képesek érdemben megcsinálni.

    —->www blizzard.com

Comments are closed.