header image
 

Behemoth, a sivatag réme!

Éppen már az alvás gondolatával kokettáltam tegnap este, amikor Panci rám emesenezett, hogy jöjjek azonnal, mert egy “hat pontos, hero lvl40-es SÁRKÁNY-t talált a sivatagban” (Eltnen, Western Eracus Desert) és ezt meg kell néznem. Na több sem kellett, egy ilyet nem lehet kihagyni. Kis rohangálás után meg is találtam őket és már a távlatból feltűnt a hatalmas behemót:

aion-behemoth1

Közelebről szemlélve kevésbá adja vissza egy sárkány látszatást, de végülis ráforhatjuk és valóban World Boss (hero besorolás). A jószág neve “Rocky Mountaion Behemoth”. A dög és a loot táblája megtalálható az aionarmory-n. A loot táblájában szerepel az összes fegyver osztályból egy darab, “Behemoth’s X” néven; szóval nem lesz nehéz motiválni bárkit is, hogy “mennyünk már ölni behemótot!”. Egyébként lvl40-es legendary besorolású (kék) tárgyakat dob. (Nagyon nehéz lesz sok-sok évnyi wow után megszokni, hogy itt a legendary az kb olyan besorolás,mint Wow-ban  a rare item…) Behemoth valószínűleg elég ritkán spawnol itt a sivatagban, jó ideje itt questelgetek, demég egyszer sem találkoztam vele.

Mivel a dög igen jámbor, így csak direkt attackkal lehet behúzni, ez jó alkalom volt arra, hogy közelről is lefotózhassan a csudaszép mosolyát. Végülis valahogy csak sikerült beagrozni, úgyhogy rövidtávol eltett bennünket láb alól. Amit a combat képességeiből láttunk: 1300-1500 között “harap” és van neki egy front wave képessége ami 2500-at sebez AoE-ben. Nem tartott sokáig a harc.

Alább néhány screenshotom még és egy youtubeos video az évszázad legbénább boss fightjáról szegény Behemoth ellen:

Aion0294

Micsoda daliás egy teremtmény!

Szépek a fogaid Laci!

Szépek a fogaid Laci!

"be is fog, ha ezt meglátja..."

"be is fog, ha ezt meglátja..."

És akkor a video alább. Vicces, ahogy szerencsétlen gladiator meghal a legelején és az AoE sebzés miatt ezt megismétli vagy 3x, ahogy felrezeli. Az már nem annyira vicces, hogy még a 40+-osok is úgy hullanak, mint a legyek. Itt keményen meg kell dolgozni a lootért…

~ by Menorel on .

Aion