header image
 

Welcome to the Jungle!

Herion észak-nyugati részén található egy igazán hangulatos erdő, a Poya Jungle nevű terület, tele aranyos dinoszauruszokkal, húsevő-köpködő növényekkel, mérges százlábúakkal, és az Eltnenről ide emigrált Tigrik és Manduri törzsekkel. De van itt pár sokkal lényegesebb dolog, mint az alap-mobok. Bossokkal, questekkel teli kis dzsungel ez, és található itt egy nagyon komoly instance is, amit szeretnénk pár képpel bemutatni nektek.

jungle2

Bossok terén nagyon könnyű dolgunk van, ugyanis elég könnyen ölhetőek és méregdrága cuccokat dobnak. Little Floel (37) minden fajta pauldront és kétféle övet dob, Corby the Great-winged (37) pedig egy kék nyakláncot ami 200K fölött adható el egy mezei boltosnak. Ezen kivül van itt két quest boss, akiket a térképre nem raktam ki, mert a questek alkalmával megkapjátok a helyüket (King Klawtan, Fire Mane Aeution).   Viszont van itt két apró boss, akikkel korántsem ez a helyzet.

Egyikük Devourer Kakuna, egy kedves T-rex szerű óriás… nem túlzás… hasonlítsd össze az alábbi képen a karakterem, egy sima Frillneck és Kakuna méreteit.

Devourer Kakuna

Egy hasonló méretű Manduri raid boss is garázdálkodik errfelé az alábbi shoton megtekinthető:

Aion0011

A dzsungel mélyén található egy Lepharist tábor, ami egy titkos földalatti labort rejt.
Ha a bejáratot őrző feketepárducot semlegesítettük, és bejutottunk a kapun, egy igen komolyan megszerkesztett instance-ba jutunk. Level 40-45 mobok, 80%-a elit ráadásul. A dungeon lényege, hogy vannak bossok akik kulcsokat őriznek, és vannak kapuőrök akik pedig a kulcsokkal nyitható ajtókat. Tehát lesz dolgunk bőven…

Lepharist Secret Laboratory

Aion0033

Kezdetnek Lepharist főnökök, betanított párducaik és a megszokott Pretorok bukkannak fel; vicces, hogy a főszakács keményebb mint egy gigapárduc. Tank és healer nélkül esélytelen a dolog, hárman megoldható 40 felett (a tanknak így is szüksége lesz sok HP potion-re, a healernek MP-re). Miután egyre beljebb keveredünk a titkos laborban, kiderül, hogy nem csak állatokkal és növényekkel kísérleteznek idelent. Félig ember félig kitudja mi ellenfeleink 43+ szinten kellemes testmozgásnak bizonyultak. Questünk szerint el kell pusztítanunk minden felszerelést a laborban, tehát ők sem maradhatnak “életben”. Az ötödik kulcs (elég hozzá 3 kulcs őrző bosst megölni, hogy eljuss a végső szobába) nyitja a fő gonosz szobájának ajtaját, amit viszont egy termetes fekete párduc boss őriz, Gatekeeper of Ormenon’s Room (lvl44) névvel ellátva.

Kis meglepetés vár a Gatekeepert legyőzőkre, és csak utána nyithatják ki az utolsó ajtót, ami mögött RM-78c-t találhatják a bátor jelentkezők. A főboss narancs lootokban gazdag szintetikus fickó, így érdemes ezt az instát többször végigcsinálni, a fejenként 12 millio xp (kb ennyi jött össze mindkét alkalommal, 3 és 5 fős partyval) és a dropok miatt mindenképp megéri, de az egyik legjobban kialakított dungeon, amivel eddig találkoztunk.

Több quest és egy mission is teljesíthető a laborban, és környékén (a táborban). Lutis, a fekete párduc boss (lvl41) is erre kóborol, akinek hullájáról igen szép fülbevalót csenhetünk. Ha pedig elfáradnánk odabent, leülhetünk egy italra a labor egyik sarkában (Templar társunknak meg is ártott).

Aion0031

Aki szeretné látni Kakunát akcióban, annak az alábbi videót tudom ajánlani – 3:35-től (más boss is akad rajta, szép felvétel):

~ by moonlightthief on .

Aion

One Response to “Welcome to the Jungle!”

  1. Feltettem a Manduri boss képét, ha valakit érdekel.
    El is felejtettem hogy kb 1 honapja kaptam egy shotot róla 😀

Comments are closed.