header image
 

Rövid hírek – 2009. 09. 03.

Először egy kis “háztáji”:

 • Lezártam a “Megfogod venni az Aion-t?” szavazást. 183-an tiszteltek meg azzal, hogy választ adtak. Mindösszesen csak 4-en jelezték, hogy tuti nem veszik meg a játékot. (Ez ugye felvet egy elég jó kérdést, de inkább magamban tartom), további 13 gondolja úgy, hogy hezitál még, de inkább a nem felé hajlik. A fennmaradók közül 121-en már preordereltek, vagy preorderelni fognak, további 25-en megveszik a játékot, de csak a megjelenés napján. A fennmaradó 20 ember még hezitál, de inkább az igen felé tart.

Egyéb érdekességek:

 • Az aiononline oldalán folyamatosan lehet követni az Open Beta kulcs sorsolásokat. Sajnos a sorsolás most sem központilag történik, hanem megint kiadtak mindenféle “gamer” oldalnak néhány ezer kulcsot, amit ők egyedileg sorsolnak ki. Van ahol csak egy e-mail-t kell küldeni, és van ahol kis esszét kell írni (pl. németül). Sok sikert mindenkinek a sorsolásokon.
 • Az Aionsourceon folyik egy demográfiai felmérés, amelyben arra kíváncsiak, hogy ki melyik időzónából játszik. Kevesen szavaztak még, de gondolom 1-2 napon belül már látható lesz egy területi eloszlás.
 • Elliot-nak köszönhetően megvan a 26-ai 1.5-ös test server patchnotes hiányzó része is. Nézzük mit variáltak a többi classal: (Ezek 1.5 utáni patch-ek, valószínűleg nálunk ezek még nem lesznek benne az induláskor)
  • Spiritmaster: Az “Emnity Swap” képesség CD-je 2-ről 1 percre lett csökkentve. (Ezzel tudja kicserélni az SM a saját és a pet aggro tábláját)
  • Spiritmaster: A DoT-ok mechanizmusát módosították, mostmár kevesebbet sebez a kezdeti spell, a DoT sebzés viszont kompenzál.  (Burst dmg nerf)
  • Spiritmaster: A “Blind of Element” 50%-os casting speed csökkentést rak fel és megnövelték az alap találati százalékát. (Nehezebb resistelni)
  • A Templarhoz, Assassinhoz és a Gladiatorhoz nem nyúltak ebben a patchben sem. A többi class-t meg már korábban leírtuk.

~ by Menorel on .

Aion

8 Responses to “Rövid hírek – 2009. 09. 03.”

 1. Hát van priv szeró is végülis ^^
  És ha ilyen ütemben haladnak, szeptemberig talán már lesz lvl 1-es quest is.

 2. Megmondom én hogy miért csak négyen jelezték, hogy nem fogják megvenni az AIONt: aki nem akar játszani vele, mert mondjuk kiábrándult a játékból a beta hétvégék alatt, sanszosan már nem olvassa az AIONos blogokat.
  Szerintem az arány sokkal “rosszabb” azokat tekintve, akik kipróbálták, de maradnak mondjuk a WoWnál.
  Vagy nem. 😀

 3. Ööö, félreértetted amit írni akartam. De nem magyarázkodom…

 4. Most már nincs más hátra, le kell írnod a kérdést amit felvetett benned. 🙂

 5. Tippelhetek? Akik már tudják hogy nem fogják megvenni mi a francért olvasnak Aion blogot?

 6. Darkfury: +

 7. Hátha megváltozik a véleményük. 😀

 8. Azért olvassák, hogy hátha kiir valaki egy emulátoros tört szervert és akkor nem kell megvenni a játékot, de amig ilyen nincs, azért képben akarnak maradni 😛 😀

Comments are closed.