header image
 

OBT élménybeszámoló – harmadik és negyedik nap

A tegnapi napot kissé elkummantottam. Ellenben viszont szétnéztem a hivatalos betaboard fórumon. Lassan kezdenek kifulladni a “f*cking gameguard” postok. Nyx (NCSoft moderator) mindenkit meg(próbál) nyugtatni: “We’re working on Game Guard issues. We know they are very frustrating. We hope to have some resolutions soon to at least some of the problems.” Lényeg, hogy legalább foglalkoznak vele és felfogják, hogy nem normális az amit most a GameGuard művel. (Akinél a GameGuard nem okoz semmi gondot, az örüljön neki…)

A Variance légió egyébként nagyon zakatol. Tegnap már bemutatkoztunk a szerver Asmodian közösségének. Nem nagyon tetszett nekik. Sajnos már megint betelt a csapat, 60 aktív tag van. Nagyon gondolkozom, hogy upgradelünk egy rank3-at, hiszen még van 4 nap és folyamatosan jönnének az emberek.

~ by Menorel on .

Aion

13 Responses to “OBT élménybeszámoló – harmadik és negyedik nap”

 1. Írtam a fórumra de itt is bepróbálkozok , hogy a hivatalos launcher nekem az aion (north america )-t szedi le , remélem az jó vagy ha nem akkor kezdjem el esetleg szedni valahonnan máshonnan?

 2. teljesen jó. majd a launcherben beállítod hogy EU-ba akarsz csatlakozni.

 3. Pár perce postoltak Aionék FaceBookon.
  Először is, mindenkinek open lesz a béta. Kiosztanak egy rakat kulcsot a nagyközönség előtt:

  “The final noteworthy topic relates to beta keys. Many of you have wondered why we have been so restrictive in distributing them. We know many of you have guildmates or friends who would love to give the game a try before making a further commitment. To ensure that we had time to set our servers up properly and get rid of initial connectivity issues, we throttled the key giveaways and so that we could ramp the distribution up slowly but securely. We are now at a stage where we are confident enough to open this final beta phase up to a much broader audience by giving away North American open beta keys to everyone! FilePlanet is hosting this giveaway, and you will not need to be a paying subscriber in order to get your hands on one of the keys. FilePlanet also have a number of European keys to give away, so get them while they last! Many more European websites in different languages will also be offering European keys.”

  Aztán azt ígérik még többek közt, hogy gatyába rázzák a GGt:
  “The next issue is GameGuard. We are aware that a couple of new errors have popped up since our closed beta tests. We are working on a patch that will address a couple of them. Feedback is essential as we troubleshoot these errors, as the data you give us helps us narrow problem factors down and reach solutions quicker. To give you additional information and suggested fixes that might help your GameGuard-related situation before you need to call upon a customer services representative, we have added a GameGuard information page on http://na.aiononline.com/en/gameguard/

 4. en a szerencsesekoze tarotzom 😀 illetve Variance legiotol kerdezem mi a velemeny arrol hogy Thor server majd headstarton mert lesz ott elyos ismerosos is illetve orulnek nektek is igy legalabb asmokat lenne batarsagos csata is nem csak zerg 🙂

  • Tyűha hallod, lehet hogy csak nekem van még nagyon reggel, de ebből én semmit nem értek, azok kivül, hogy javaslod nekünk a Thor szerver-t, de nem értem, hogy miért?

  • Tök egyértelmű, ha a Thorra mennétek remek community alakulhatna ki nem csak Elyos de Asmo oldalt is beleértve.

 5. Itt az Update itt van újra!
  Ma reggelre a game 1.0.5.4 lett 🙂
  Ez jó mert még csak nem is ígérték.
  Kiváncsi vagyok oldottak-e meg problémákat a GG-vel és auth.szerverrel kapcsolatban tényleg.

 6. Napközben tudom tesztelni a PPP-s problémát. Viszont semmi infót nem találtam róla, hogy mit fixeltek vele.

 7. Infót én sem, még éppen be tudtam logolni (nem jelent semmit, eddig is, de legalább kiderült, hogy még mindig ^^), amikor kiírták, hogy 1-2 órás karbantartásra leállnak a szerverek, így is lett. 🙂

 8. Na amikor már azt hittem hogy minden jó mégsem. Megcsináltam amit menorel javasolt az ip tmegadtam . Erre most kiírta hogy rossz az ID vagy a pw? Esetleg valamiötlet?

 9. Suky: a game accountoddal vagy a ncsoft accountddal akartál belépni?

  Be van állítva a launcherben, hogy “Europe” region ?

 10. Z: pont ezért nem értettem az egészet, láttam én is, hogy a Thor német szervert…

Comments are closed.