header image
 

“Fut a gyáva! Gyere vissza, tőből leharapom mind a két lábadat!”

Miután elértük a level 20at, Sonorim nevü NPC segitségével kétszer átjuthatunk Asmoföldjére a Teleportation Adventure quest segitségével… ezt kihasználva 3-man át is szaladtunk egy kis AP-t gyűjteni, 17 Killel zárult az a nap nagyjából per fő. A második részt meghagytuk későbbre, hátha még lesz akinek lesz kedve jönni Morheimbe és még nem adta le a questet.

Elsőnek egy Assa, Spiritmaster, Chanter csapat tagjaként volt alkalmam összetűzésbe keveredni jópár ellenféllel odaát. Sightseeing közben belefutottunk egy 6-os csapatba, akik épp egy named mobhoz tartottak, nagyon szervezett csapat volt és a túlerő miatt inkább nem kötöttünk beléjük. Később az egyik falunál viszont szépen megtizedeltük fajtársaikat.

Gombászás közben leptük meg őket

Gombászás közben leptük meg őket

A várvédők kisebbségben

A várvédők kisebbségben

Ezek után délután persze epekedve vártuk az “A rift to Asmodea / Elysia has appeared” feliratokat, aztán ment a futkosás, hogy megtaláljuk a rifteket. Találtunk is mindenfelé Asmokat, el is kezdődött a nagy gank hadjárat. Egyik nap csak 3man néztünk át, másik nap már vagy 12en külsősökkel együtt. A legviccesebb talán az volt, mikor Kyola temple-nél egyszerre nyilt exit és entrance… sok esélye nincs, de elég szép csatákhoz vezethet, ha igy esik. Óriási csaták voltak, menekülés, counter-attack és mindenm ami kell (az itteni gépem nem birja a shotokat, igy túl sok jó képanyaggal nem szolgálhatok, legközelebb szólok a társaknak, hogy nyomkodják a gombot).

Exit és entrance egy helyen... duplaplusz!

Exit és entrance egy helyen... duplaplusz!

Kyola Temple Entrance Rift

A rift sajnos level34-es mobokhoz vitt, Kyola Temple-ből a Crash Site-ra visz ugyebár. Ez még nem is lenne baj, de annyira idegesitőek a mobok, a nagyjának első skillje stunol és menekülés közben párszor nem sikerült kikerülni őket. Elglideoltunk Patamor Thicket felé és rájöttünk, hogy mozognunk kell, ha nem akarjuk, hogy bekeritsenek.

map

Fehér szárnyak az égen

Fehér szárnyak az égen

Leraktunk két kisket, ami kicsit könnyitett a helyzeten, de túl sokan questeltek arra felé a “feketék” közül, igy néha 11-12 szőröshátú üldözött minket. Assassin társunk hide-ja rengeteget segitett, felderités és feltámasztás téren, a spiritmasterünk pedig mesteri módon űzte a crowd controlt. Ha nem voltak 3x-os túlerőben, általában győztesként kerültünk ki a csatákból. Igyekeztem félsupport támogató karakter lenni, de volt, hogy a gyáva menekülő Asmot épp a Heavenly Judgement stunja állitotta meg, igy sikerült lezergelnünk. Rengeteget segit a chanter Celerity Mantra skillje is, amivel 10 Speedet ad a csapatnak, igy könnyebben utólérjük az ellent. Cleric hiján azért véreztünk néha, de általában a túlerővel volt csak gond. Az első kisk halála után kényszerhelyzet állt elő, ugyanis sokan meghaltak egy csata során, próbáltuk megközeliteni elesett társainkat, sikerült is 11 Asmoval és 6 mobbal a sarkamban körözni egy darabig, beértek és nem sokáig birtam persze, igy ideje korán megfordultak és visszamentek társaimhoz.

Aion0023

Piroskák a minimapon

A visszatérés sajnos nem jött össze, épp váltott a rift helye és nem is találtuk meg az újat. Találkoztunk Russian Maffia tagokkal, akik elég kellemetlen ellenfelek, elég tapasztaltnak tűnnek és ha találnak riftet át is jönnek Eltnen Fort és Manduri Forest közelébe. Olyankor megtelik a Region channel ASMOOOOOOOO felkiáltásokkal meg sok sok location-nel, persze mire odaér az ember, már csak a fekete szárnyú gubókat látja a földön, vagy azt sem. De ha szerencséd van, jó kis PVP-ben lehet részed.

Abyss PVP

Ketten-hárman 25 felett járunk már egy ideje, igy volt alkalmunk kicsit ritkitani a másik frakciót Abyssban is. Természetesen minden 28 körüli Asmo eljön a legelső quest hubhoz és forditva. Nincs még túlzottan sok 25 feletti karakter, igy általában fölösleges elrepkedni az Abyss másik oldalára, de azért néha jó kis harcok alakulnak ki. A repülés közbeni csata egyelőre túl veszélyes, Assa társam, Z is inkább a földön volt elemében, Chanterként majdnem felére csökken a Physical Defem, tehát én sem kedveltem a légitámadásokat. 3 napnyi PVP után örömmel jelenthetem, hogy egy hiján száz Asmoba ütöttem bele legalább egyet partyban vagy soloban. Remélem az OBT végére sokszorosára nő ez a szám, és Légiónk a lista előkelő helyén végezhet

99... Akciós Asmo Skalpok

99... Akciós Asmo Skalpok

Időközben összegyűlt a Legion Rank3-hoz kellő mennyiség is gyorsan, igy most +30 tagot fogadhatunk a béta idejére ha összejön a tagoktól a kellő kinah.

Sok sikert mindenkinek a továbbiakban is az Asmok irtásához!

~ by moonlightthief on .

Aion

4 Responses to ““Fut a gyáva! Gyere vissza, tőből leharapom mind a két lábadat!””

  1. Utólagos elnézést mindenkitől a képek minősége és tartalma miatt. A gép amin épp játszom minimum beállitásokon ablakban birja a játékot, és a screenshot akkora lagot okozni neki, hogy csatában nem mertem nagyon nyomogatni, a többiek pedig teljesen elfeljtették a Print Screen gombot annyira izgultak 🙂 Legközelebb igyekszem jobb képekkel szolgálni. Plusz nincs hosszű “i” betűm és nem volt kedvem copy pastelni mindig.
    Megértésüket köszönjük.

  2. Nincs semmi baj ezekkel a képekkel, mindegyikről süt milyen skilles vagyok. ^^

  3. itt nincs screenshot gomb mint a wowban?

  4. jah már látom a printsreen elmenti, nem kérdeztem semmit 🙂

Comments are closed.