header image
 

Tippek, trükkök: Ancient Relics

Aki nem tudná, mik azok az Ancient Relicsek: Az Abyssi fortressekhez tartoznak ugyebár chamber-ek/instance-ok, ezekben a ládák nyitogatása során juthatsz hozzá ezekhez a bizonyos ősi relikviákhoz. Mire is jók ezek? Elballagsz velük az alaptáborba (Teminom, Primum), majd a teleporter srác mögött álló officereknél tudod egyenként beváltani az Icon, Seal, Goblet és Crown relikviákat. Függően a relikviától és annak erősségétől kaphatsz 200 és 2600 közötti mennyiségű Abyss Pointot. Egy-egy fortress instanceban így – szerencsédtől függően – akár 3-4ezer extra AP-t is be tudsz húzni.

Nézzük mit érdemes még tudni ezekről az apróságokról:

  • Ha behúzol egy vagy több ilyen relikviát, akkor nem érdemes azt azonnal beváltani Abyss Pointra. Érdemes jól elrakni a bankodba és CSAK akkor beváltani, amikor ténylegesen ki akarsz venni valamilyen Abyss Gear-t. Miért fontos ez? A relikviák nem romlanak meg, nem járnak le, azonak az értéke örök. Ha viszont beváltod őket Abyss Pointra, annak az értéke már relatív. Egy-egy PVP halálnál akár 400-500 AP-t is veszíthetsz (később még többet is). Ezért nagyon nem mindegy, hogy a megszerzett relikviákat ténylegesen a tárgyak vásárlására használod fel, vagy egyszerűen csak lehúzod a WC-n PVP halál miatt.
  • A két magasabb kvalitású relikviát (Goblet, Crown) eszedbe se jusson leadni az Abyssi alaptáborban. Helyette menj el Abyss Core szintjére és keresd meg a Divine Fortresstől észak-keletre található Shugo párost (Amarunerk és Momorinrinerk), akik 50%-kal több AP-t adnakezekért. (Köszönet az infóért Thebének!)

~ by Menorel on .

Aion