header image
 

Te mivel fárasztod az agyad?

Nemtudom,  hogy vagytok vele. De minden egyes szint végén eljátszom, hogy amikor már csak 1-2 kocka van hátra, akkor fogom magam és kivonulok a pusztába grindelni. Egyrészt ez jó buli, mert nem kell másnapig, következő instáig, stb. várni, hogy bedingeljem az adott szintet, másrészt meg ugye ilyenkor az embernek lehetősége van megismerkedni a szintje beli botokkal és jókat dumálni velük. Ilyenkor rendszerint teljesen lemegy az ember alfába és rááll a hentelésre. Mit lehet közben csinálni? Lehet sorozatot nézni, de ha már az sincs, akkor maradna a zenehallgatás. Azonban az “igényes” zenék kifejezetten zavaróak tudnak lenni grindelés mellett.

Az Aionsourceon találtam egy nagyon jó fórum postot, amiben elkezdték összeszedni a “grind-ready” zenéket. A legtöbbhez direkt youtube embed is van. A linkelt zenék első hallásra talán furák lehetnek, sok-sok agyon mixelt tucc-tucc zene. Viszont saját tapasztalatból tudom, hogy fél-egy óra monoton grindelés után ezek a zenék “kincsé” vállnak.

Persze mindenki ítélje ezt meg a saját ízlése alapján én személy szerint maradok a Pendulum-Slam-nél, de hátha néhány ember ezekből is talál magának megfelelőt.

Szóval ha már kérdéssel kezdtem, te milyen zenével, sorozattal, akármivel fárasztod az agyad grindelés közben?

~ by Menorel on .

Aion