header image
 

Legnagyobb szintű enchantment stone?

Nem tulságosan nagy hír, de hátha valakit érdekel, a játékban jelenleg L190-es szintű enchant stone a plafon. Természetesen a Thabata (sárga) fegyverek disenchantolásból lehet nyerni iszonyat pici százalékkal. A kő piaci értéke kb a végtelen kinah közelében van és még a Thabata fegyverekből is nagyon ritkán törhető. Jahh egyébként, ha már a nagyon magas szintű kövekről beszélünk, akkor egy érdekesség: korábban keringett olyan pletyka, hogy ha egy enchant stone szintje nagyon magas az enchantolandó tárgyhoz képest, akkor  egy bizonyos szint felett ugyanúgy failelhet. Nahh saját tapasztalatból tudom bizonyítani, hogy ez urban legend. Vettem egy 45-ös és 5 db 40-es enchantment stone-t és teszt jelleggel elkezdtem szórakozni az egyik bankos karakteremmel, a 45-ös kő csont nélkül ráment a lvl6-os fehér spellbookjára, majd gondoltam értelme is legyen, vettem neki egy lvl14-es zöld orbot és arra lőttem el a többi követ, a végeredmény egy +5-ös orb lett, amit végezetül (30-as kövekkel) csak felvittem +10-esre. A teszt során egyetlen kő sem failelt. A végeredmény azóta is ott díszeleg a bankos karakteren. Meg kell mondjam, elég vicces 656 magic boosttal ölni a mobokat Verteron körül. Akinek esetleg nem lenne tiszta, hogy – elvileg – milyen szintű kövekkel érdemes próbálkoznia az enchantolásnál, annak ajánlom figyelmébe ezt: a nagyon régi postot.

~ by Menorel on .

Aion

3 Responses to “Legnagyobb szintű enchantment stone?”

  1. Annyira nem drága a többihez képest koreában, tag 4 dbot árul egyenként 50 millióért. A 100 körüliek 30mba kerülnek. Tekintve hogy jóval kisebb is simán rámegy a Tahabatha fegyverekre nem igazán éri meg a plusz befektetést a 190-es.
    http://upload.inven.co.kr/upload/jukz_Item_viewer/0728_2420.jpg

    Edit:Ja és szeptemberi kép, tehát elég régi.

  2. Nekem nemjön le a kép, aszondja hogy nincs hozzá jogom. De egyébként tényleg teljesen jó a 100-as kő is, bár az is tény, hogyha én szereznék 190-es köveket, akkor azt biztos nem az – ócska – Tabatha fegyverekre raknám, hanem elraknám jobb időkre.

  3. Semmi érdekes
    http://varianceaion.wordpress.com/files/2010/01/190es.jpg

Comments are closed.