header image
 

Itt tényleg senki nincs biztonságba

A hét elején született “a biztonság hamis érzete” post, mely arról szólt, hogy a Spataloson két assassin besétált Primum Fortressbe és a zsíros AP érdekében kivégeztek egy 4-Star Officer tagot. Na ez most megismétlődött, de ezúttal a másik oldalon. Éppen nyugodta AHzgattam, amikor ezt látom:

Alf pwnd da world!!!

Egyébként Alf nagyon beteg módon műveli ezt az assassin témát. Neki nagyon megragadta a fantáziáját ez az “orvgyilkos” téma. Délután is, miután elfoglaltuk Roah-t, arra állt rá, hogy a 15 perc-es fortress instance előtt várta, hogy kijöjjön egy-egy ember és safe spotról próbálta ölni a magas rangúakat. Az ember azt hinné, hogy Alf spontán nyereségvágyból kísérli meg a magas rangúakat ölni Teminonon, de itt most konkrétan nem arről volt szó. Annyi történt, hogy “Newprince” megölte Alfot és hagyott a profil lapján neki egy kedves üzenetet: “:o you don’t get fired from prets for emoquitting :o??? anyway, we didn’t really notice your departure when we pvped again: same result ^^ u wipe“. Ezt követően Alf 6 perc alatt megkereste Newprince-t (Teminon Landingen) és Rank 1-es rang ide, rang oda, ő bizony elégtételt vett a sérelmén. Ez után persze Newprince saját módon mea-culpázott: “Thank you for flying all the way to me to Terminon Landing, it just makes my ego wider 🙂

Ezek után mondja bárki is, hogy Alf egy noob (máár, egyébként az) és azt, hogy a Spataloson nincs élet 🙂 Egyébként az akción Alf 885 pontot bukott és 3059 pontot nyert. Szóval azért a “becsületén” túl AP szinten is jól járt ezzel a kis kamikáze akcióval.

~ by Menorel on .

Aion