header image
 

Kysis-Aufstiegkammer workaround: Igazolva

Tegnap este szintén egy nagyon izgalmas fortress napot zártunk. Este 8-kor Kortan vált foglalhatóvá. Szokásos csiki-csuki. Levertük a boss-t 52%-ig, amikor FH-s trükkel az asmok kiwipeoltattak bennünket, majd onnantól mi ütöttük a hátukat a 20:35-ig, vegezetük közösen odébbáltunk. Az elmúlt hetek tendenciája alapján papírforma volt, hogy a 10 órási Miren foglalásra nem lesz elég asmo, úgyhogy úgy döntöttünk, hogy csak megkéne próbáli Kysis-t. Gyorsan bezergeltük a kaput. Természetesen az AD légió azonnal elfoglalta FH-t, gondolták majd itt is eljátszák az egyre unalmasabb “trükköt”. Azt persze kihagyták a számításból, hogy Kysisben egy sokkal gyengébb boss van Krotanhoz képest. 20:15-kor jött is az ukáz, GreenFire és Variance foglalja vissza FH-t. Kimentünk, Flaming Hell-t egy kb 30-40 fős Afternoon csapat védelmezte, sikerült őket még az előtt kifüstölni, hogy el tudták volna használni FH-t. Mivel ez 15 perc nyugalmat adott, ezért mentünk is vissza és befejeztük a foglalást.

Ha már sikerült elfoglani az fortresst, akkor gondoltuk csak kipróbáljuk az instancehoz tartozó bug workaroundját. Midenki németre állította a klienst és levettük a grafikát nullára (de tényleg nullára). Majd a teljesen instancet végig röhögtük a “Buldozerek” és a “Totenhofferek” ölögetése közben. Jahh csak szólok, hogy akik sokmindent macroból csinálnak, azoknak ez a lépés szívás lesz, természetesen a német kliensben nem működnek az angol macro parancsok és spell nevek. Nabumm. A végén elértük a fobosshoz, ahol SEMMI gond nem volt, senki nem fagyott ki és szépen 4 perc alatt ki is végeztük a főboss-t.

~ by Menorel on .

Aion

2 Responses to “Kysis-Aufstiegkammer workaround: Igazolva”

  1. Szokásos jó minőségű bejegyzés!
    Sok siker a továbbiakban!
    Kár hogy a mi lelkes Asmo légiónk másik szerveren van:(

  2. Mondjuk ha ugyanazon a szerveren lennénk, akkor szerintem nem tekintenéd annyira jó minőségűnek az írást, mivel mi elyos oldalon vagyunk. De egyébként köszi 🙂

Comments are closed.