header image
 

Tera Online közösségi oldal a Cursetől

Ha érdekelnek további TERA Online-nal kapcsolatos cikkek, információk, bejegyzések, akkor látogasd meg a TERA MMORPG-vel foglalkozó tematikus Variance blogot is: http://tera.variance.hu/

A Curse network (akinek többek között a komplett aionsource.com-ot is köszönhetjük) frissen beindította a www.terafans.com tematikus Tera Online portálját is. Hasonló sikerre lehet számítani ebben az esetben is mint az aionsource.com kapcsán,hiszen ezeddig nem nagyon született komolyabb Tera Online-t felkaroló közösségi oldal. Mi található eddig az oldalon? Beszámolók, först impressön cikkek, karakter kreálási segédletek, FAQ, Q&A és temészetesen, ami mindennek a kulcsa: közösségi tematikus fórum.

Bár még szinte semmi nincs benne, de már elindították a közösségi WIKI oldalukat is. Megjegyzem ezen a téren a nyugati Aion szinte nullát tud felmutatni. A “powerbook” továbbra sem tartalmaz szinte semmit a játékból, ezzel együtt viszont a többi független WIKI kezdeményezés befuccsolt, mivel mindenki azt hitte, hogy az EU/USA Powerbook olyan lesz mint a Koreai vagy a Japán.

Mindenkinek kellemes böngészét az Terafans.com oldalhoz, elég sok infó került fel egyből rá (többek között nagyon sok infó a koreai hivatalos siteról) Reméljük tudják tartani a színvonalat.

~ by Menorel on .

Offtopic, Tera Online