header image
 

Az igazi “Eye of Community”

Még szerencse, hogy a NCWest ann

... about Tamat

yira szereti az ilyen web2-es izéket, mint pl a Twitter. Néha sok-sok érdekességet lehet ám ezekben találni. Most éppen Tamat tegnapi magyarázkodását szúrtam ki. Érdekes, hogy a heti “Eye of Community” miért nem ilyenekről szól, az a sok blődség helyett, amivel teletömik. Nézzük akkor az elején:

Travis “kitsune23” Kolesar: Tamat, tudnál adni néhány valódi információt arról, hogy merre is tart a játék, folyamatosan veszítjük el az embereket mint a légiónkból, mind a szövetségeink közül.

Travis “kitsune23” Kolesar: Én tényleg szeretnék találni egy jó okot, amiért megtartsam az előfizetésem és szóljak a barátaimnak, hogy jöjjenek vissza.

Andrew “tamat” Beegle: kitsune23, Üdv. Megértem a frusztrációdat és értékelem az Aion iránti lojalitásod. Viszont jelenleg még semmilyen konkrét dolgot nem tudok mondani.

Picivel később Tamat érezte, hogy ez így talán kevés lesz, úgyhogy gyorsan hozzácsapott még két gondolatot:

Tamat: “Azt tudnod kell, hogy mi tényleg nagyon keményen gondolunk néhány nagyon “cool” tartalmi bővítésen, amik még az év vége előtt várhatók.  Ja és persze tervezünk több frankó ingame eventet is.” Picivel később kiegészítette: “Végre vége ennek nagyon sűrű napnak, amin megterveztük az első saját GM eventünket. Sárcok, ezt nagyon fogjátok évezni!

Komolyan gondolom, hogy ennek az embernek, inkább nem kéne beszélnie semmit. Januárban közli velünk, hogy még az év vége előtt (!!!) várhatunk valami nagyon cool content upgrade-t. A legnagyobb vicc, hogy a content kérdésre a legkevésbé sincs valójában ráhatása, mivel ez az NCSoft Koreatól jön, de azért jó, hogy ő “tervezi” a dolgokat…

~ by Menorel on .

Aion

5 Responses to “Az igazi “Eye of Community””

  1. hát ez elég szomorú… remélem átmeneti az elmezavar. Mindenesetre sajnálnám, de ez eléggé demoralizáló.

  2. lol 🙂
    Engem az érdekelne, hogy vajon tényleg ennyire hülye ember kommunikálna-e felénk, vagy nem mondhat semmit (de van valami!), és így oldja meg, illetve harmadik eset, hogy tényleg az égvilágon semmit nem csinálnak, és így oldja meg? Utóbbiban optimista módon nem hiszek. Viszont akárhogyis, elképesztően birka megnyilvánulásai vannak Tamatnak, és nagyon remélem, hogy csak bohócnak alkalmazzák, és semmi komolyabb dologhoz nincs köze.

  3. Én sajons a 3. lehetőséget tartom a legvalószinűbnek. NCSoft kb semmit nem csinál, és Tamat meg egy bohóc.
    Jelenleg gőze sincs az NCSoftnak merre is haladjon a game-el, ez elég világosan látszik

  4. GM event meg általában nem kell hogy a fejlesztőktöl jöjjön, mert beloggol egy GM eljátszik valami storyt (akár másik gm-el) megkér valamire, pl egyszerű harvest, aztán kapsz valami rewardot ennyi.

  5. Tony te ugye nem làttad a visions of aion videot ugye?

Comments are closed.