header image
 

Pimp up my UI!

Közismert tény, hogy az Aionhoz nem igazán van addon támogatás, ennek ellenére leleményes távolkeleti tezsvéreink megfejtették több adatfile formátumát is és már javában folynak az utómunkálatok az UI csinosítása kapcsán. Tovább után 3 különböző next-gen UI addon-t mutatnék be nektek: ezek az:

  • Optimized AION UI 1.0
  • tranculates UI 2.0
  • Red Shading UI

(1) Optimized Aion UI 1.0 ----- (2) Tranculate UI 2.0 (3) ----- Red Shading UI 1.0

Tovább után a részletek az “addonokról”, előtte viszont egy nagyon fontos figyelmeztetés: Az Aion EULA-ja szerint az adatfájlok módosítása, cseréje vagy letiltása ütközik a játék felhasználási jogait tartalmazó szabályzattal, melyet minden indításnál elfogadsz. Ennek értelmében, a következő pluginok használata adott esetben account ideiglenes vagy végleges tiltást is eredményezhez. Javasolt – egészen addig, amíg ezzel ellentétes hivatalos, NCSoft WEST!!! állásfoglalás nem születik – ezekben inkább csak gyönyörködni, mintsem ezeket ténylegesen telepíteni és használni… Ha mégis használod, akkor azt CSAK a saját felelőségedre tedd!

Az információkért külön köszönet Hankynek…

Aion Optimized 1.0 User Interface

Eredeti post és letöltési lehetőség: -link-

Screenshot:

Leírás: 25,50,75%-os indikátorok a mob paneleken; 20, 40, 60 méteres körök a minimappon; 50%-os indikátor a craft panelen.

Tranculate UI 2.0

Eredeti post és letöltési lehetőség: -link-

Screenshot:

Leírás: Az összes panelt átrakja átlátszóra. Az átláthatóság arányát százalékosan lehet beállítani. Szó szerint “átlátható” UI-t kapunk, ami mindjuk lényegesen kulturáltabban is néz ki, mint az eredeti panelek.

Red Shading v1.0 UI

Eredeti post és letöltési lehetőség: -link-

Screenshot:

Leírás: Az összes panel textúrája le lett cseréve vörös szinű textúrákra. Az UI fontosabb pontjait csillogó drágakő effekt jelzi. Craftolásnál 90%-nál, egyéb indikátoroknál 50%-nál van ilyen effekt. Látványos és modern textúrák…

~ by Menorel on .

Aion

4 Responses to “Pimp up my UI!”

  1. Az első teljesen felesleges szvsz.

  2. Az elsőnél ki-is tágítja a látókört? vagy alapból 60m-ig látunk?

  3. alapból annyit látunk.

  4. számomra annyi ebből a lényeg, hogy végül is van rá esély, hogy később lehessen belepiszkálni. a módszer már megvan.

Comments are closed.