header image
 

Work Order: járulékos profit

Amennyiben “Work Order” segítségével húzol fel egy szakmát, akkor van rá kis esélyed (1% körül), hogy a work orderért egy-egy questitemet kapj. Ezen questitemek függenek az adott szakmától:

Durable Steel Chain Hood (Armor crafting), Durable Betua Staff (handycrafting), Titanium Sword (weapon crafting)

Sobi Robe (Tailoring), Lesser Healing Serum (Alchemy), Food Box (Cooking)

A quest itemeket lvl15-ös szinttől lehet felvenni, és bármennyiszer ismételhetők. Feladat csak annyi, hogy (Elyos oldalon) el kell vinni Teminon Landingre és az Eltnen teleporter melletti dobozoknál álló NPC-knek kell leadni az adott itemet. Az armor, handy és weapon itemeket Clatanan-nak kell leadni, a tailor, alchemy és cooking tárgyakat pedig cymaonnak. (egymás mellett állnak). A reward a questitemekért: 14.000 XP; 10.000 Kinah és 700 AP. Mind a kinah, mind az AP elég tetemes ahhoz még lvl50-en is, hogy odafigyeljünk ezekre az itemekre és ne odafigyeljünk ezekre az itemekre a táska takarítása közben. Asmodian oldalon ugyanezek az itemek “esnek” a work-orderből és az itemeket Blir-nek és Rid-nek kell leadni, akik – elvileg – a Primum Fortress Quartermasterének a közelében találhatók.

~ by Menorel on .

Aion

One Response to “Work Order: járulékos profit”

  1. Bosszankodtam is, amikor altnál már vagy 8 darab ette a táska helyeket, de Abyss-ba persze még kicsi volt kijutni leadni 😀

Comments are closed.