header image
 

[offtopic] Ezek tényleg nem normálisak

Időnként elgondolkozom, hogy miért is van annyira komoly előitélünk a távolkeleti műsorgyártól, sorozatgyártól, játékkészítők vagy éppen filmipar alkotásaival. Azután meglátok egy-egy ilyen remekművet és megnyugszom:

~ by Menorel on .

Offtopic

9 Responses to “[offtopic] Ezek tényleg nem normálisak”

 1. Azt hittem műértő vagy azért linkeltem, tévedtem…

 2. Hát nem tudom nekem semmi bajom nincs ezzel. Bár mondjuk jobban is bírom a távolkeleti cuccokat mint az amerikai szennyet amit mostanában adnak vagy csak simán lemásolnak és magyar címen leadják:):P

 3. Menorel: Előítéletünk? Kiknek?
  Szerinted ilyen műsor nincs Eu-USA piacon? Lásd Animal Planet a világ legviccesebb állatai, stb. A hazai gyártású de a világ minden pontján ismert kész átverés pl. Mauunika, Józsibarát. stb.
  Ennyit a távolkelettel szembeni előítéletről. 😛

 4. Azért a Móniasót ne keverjük már ide. Abban a szennyben magukat civilizáltnak tartó kisebbségi és nem kisebbségi IQ huszárok adják el a lelküket 20k HUFért saját (jól felfogott – anyagi) döntésük alapján… Ha tényleg nem látod a kettő között a különbséget, akkor valami valahol nagyon nem nincs rendben.

 5. menorel: Előítéletedről írsz humorosnak szánva és velem nincs valami rendben? Hát akkor inkább hagyjuk a dolgot!
  A maunikashó szereplői a kissebbségiek (is) és feltehetően nem a készítői!

 6. Én nem fogok magyarázkodni, szerintem te se tedd, elég rosszul néz ki.

 7. A rasszizmuson nincs is mit magyarázni. :/

 8. Azért azt tényként lehet kezelni, hogy eszméletlenül beteg műsoraik vannak a távolkeleti népeknek. Más kérdés, hogy a bejegyzésben szereplő videó szerintem sem tartozik ezek közé, szerintem funny. 🙂

Comments are closed.