header image
 

1.9 – koreai visszajelzések

Motoszkált már bennem a kérdés, de az aionsourceon megelőztek az “1.9 – vajon milyen visszajelzések jöttek a koreai playerektől” témában.

A választ “Claudias” adta meg, lássuk ezeket:

  • Sok sorcerer elérte a 2600-as magic boost capet, köszönhetően az armfusion-nek. (-link-)
  • Az SM és a Gladiatorok uralják a PvP-t a patch óta. 1v1-ben kétség kívül az SM lett a király. SM and Gladiator basically rule in PvP. 1vs1, SM appears to be the king. A Clericeknek és a Sin-eknek úgynézki leáldozott. (-link-)
  • Napi questek elég komoly problémákat okoznak (pl. a pvp hunting daily quest miatt, lvl50-esek gyilkolásszák le a lowbie karaktereket. Az Aion-KR-t azóta már patchelték is, csak felső és core abysson számít a kill a questhez, de persze ez sem old meg minden problémát) (szerk: Ez persze nálunk semmi gondot nem fog okozni, hiszen nálunk nem kell PVP quest ahhoz, hogy a lvl50-esek a lowbiekat gyilkolják abysson) (-link-)
  • Az Aether gyűjtéshez bevezetett szinthatárok alapvetően teljesen kivégezték az aether-gathering botokat, legalábbis egy időre. Persze, ez nem nagyon érinti az Aion-NA/EU-t, hiszen itt amúgy sem jellemző a botolás más. De minden esetre Aion-KR egy picit fellélegezhet. (-link-)
  • Lvl50-es devanion (Fenris, Miragent) questtel kapcsolatban nagyon vegyesek a tapasztalatok. (Pozitívum) A Boiling blood ára lezuhant. Ráadásul a csere quest sem változott, 5 nem critelt Heart of Magicet be tudsz váltani 100 boiled blood-ra. (Negatívum) Mivel nagyon sok játékos akadt el a nadrág küldetésnél (craft Heart of Magic) és sokan várták meg az 1.9-et ezzel, ezért most kész rémálom a quest további lépéseinek teljesítése (különösen a Tears of Luck). (szerk: Úgy néz ki, amíg nálunk is nem megy le az első nagy Miragent hullám a szerverenként akár több ezer fél kész miragent miatt, addig nálunk is a Tears of Luck lesz a következő ragequit téma. Aki jót akar magának az a sikeres craft után ne vesse magát bele egyből a Tears of Luck-ba…) (-link-)
  • Túl sok a korlátozás az Abysshoz kapcsolódó PVP napi questek kapcsán. Pl. az “ölj meg x elyos/asmo-t” quest nem updatelődik, ha 10 szinttel alacsonyabb a célpont. (szerk: Ez mondjuk elég szar indok… Valószínűleg pont a lowbie-k védelmében van bevezetve ez a korlátozás.) (-link-)

~ by Menorel on .

Aion

3 Responses to “1.9 – koreai visszajelzések”

  1. Ami érdekes még az a manastoneok árainak alakulása, lásd crit+12es kövek 100db/130k-150k kinah áron

  2. Már hogy 100db crit+12 kő kerül 130k kinahba? Az nagyon érdekes, nálunk a sima lvl50 gemek kerülnek 10-20k-ba, a zöld lvl50esek meg nem ritkán (pl. attack+5 mboost+25) 200-300k-ba.

  3. http://img.inven.co.kr/column/jukz_aion_reporter/20100418183941325.jpg

Comments are closed.