header image
 

[2.0 KR] Új alacsony szintű instanceok

Gamechosun fórumára folyamatosan lapátolják fel a postokat a 2.0 koreai tesztelésével kapcsolatban. Egy nap alatt potom 100 post született a rengeteg új recepttel, szintezési tapasztalatokkal, statokkal, stb. Nagyon impresszív, ahogy áramlik az infó. Igazából csak azért nem postolom ki folyamatosan az összes infót, mert már így is totálisan káosz nekem az ami az 1.9 és a 2.0 kapcsán kialakulni látszik. Vicc, hogy 2.0 tesztelési tapasztalatokat olvasgatok, miközben a nagy és erős EU PTS-en 1.5-ös verzióban húzok fel éppen egy sorcerer-t. Nem szeretnék senkinek a fejében hatalmas kavart okozni azzal, hogy a 2.0-ból postolom kifelé a híreket, miközben nekünk még az 1.9 is elérhetetlen távolságban van.

Most is csak egy érdekes aprósággal törném meg ezt a kijelentésemet: A gamechosun-on megjelent egy összefoglaló a 2.0 instanceaival kapcsolatban. A számos endgame instance mellett, a korábbi bejelentésemmel ellentétben nem egy, hanem két lowlvl instance fog debütálni a kiegészítőben. A korábban már megemlített “Nightmare” instance mellett íme a második alacsony szintű instance:

Haramel

Asmo földön található meg az instance, mely egyébként egy földalatti barlang-rendszer. Mindkét frakció beléphet és természetesen az Elyos playereknek sem kell hozzá riftezniük. A belépéshez telesíteni kell egy előquestet, ami után szabadon be lehet menni. Ha jól értelmeztem, akkor az instance a Kaidan orgék azon szervezkedéséhez kapcsolódik, hogy a Kaidan törzs (egyike a Balaurok sokadszori fattyainak és sokszor mutálódott leszármazottainak.) a bányákban hatalmas mennyiségű Ódiumot próbálnak összeszedni, aminek segítségével Sanctumot szeretnék megtámadni.

Az instance egyik érdekessége, hogy mindösszesen csak három órás a re-entry ideje, tehát három óránként újra neki lehet futni. A másik érdekessége pedig az, hogy solo instance, tehát nem kell hozzá party. Már csak egy fontos információ hiányzik: a barlang-rendszert lvl18 és lvl22 között lehet látogatni. Talán nem véletlen, hogy pont az első group/elite tartalomhoz kapcsolódó szinthatárra rakták be ezt az instance-t, ezzel erősítve a játék “single-player” részét.

~ by Menorel on .

Aion

One Response to “[2.0 KR] Új alacsony szintű instanceok”

  1. Erősítve azt, hogy ne Work Orderből 25-re felhúzva kezdjek altot eetleg?

    Első kariknak amúgy végre valami segítség talán tényleg a szintezésben végrehajtott grind farm és quest rohangálás mellett.

Comments are closed.