header image
 

MMOSite – Ajánlott MMO májusra

Az MMOSite-on jelent meg egy szavazás, melynek lényege, hogy az olvasók szavazatai alapján felkutassák a legkívánatosabb, leginkább várt, legajánlottabb MMO-t május hónapra. Picit egyébként zavaros a post üzenete. Miközben felhozza direkt példaként, hogy jajj milyen jó nekünk, hogy jön az Aionban az 1.9 és a 2.0 és ezt mennyien várjuk, egyből felsorakoztatnak még kb 10 MMO-t (köztük a WoW-ot is a Cataclism miatt).

Függetlenül a vélt vagy valós üzenettől javaslom hogy – akinek van kedve – saját belátása alapján tegye meg szavazatát.

De ha már szavazás, akkor lezártam a legutóbbi Variance blog szavazást, amelynek kérdése az volt, hogy a jelenleg is aktív Aion playerek milyen korábbi MMO-ból érkeztek, vagyis hogy mit tartanak a “szülőhazájuknak”. A korábbi spekulációkkal ellentétben a WoW nem nyert toronymagasan. Fej-fej mellett haladt a LineAge&GW és a WOW, de végülis pici előnnyel a LineAge sorozat és Guild Wars kombó nyert. A két kategóriára közel 200 szavazat érkezett, míg a további felsorolt 8 játékra alig 17 szavazat. Mindenesetre az levonható, hogy a jelenleg is aktív magyar Aion játékosbázis vegyesen jött össze a Blizzard és NCSoft játékokból.

A szavazás eredménye megtekinthető: http://polldaddy.com/poll/3145588/?view=results

~ by Menorel on .

Aion

6 Responses to “MMOSite – Ajánlott MMO májusra”

  1. A választási lehetőségek között sikeresen egybemostátok a Lineage 2-t és a Guild Wars-t, ennek köszönhető a L2 győzelme. Például nekem L2-höz közöm nincsen, 5 éves GW múltam van.

  2. Nem volt kifejezetten tudatos az összemosás. A csoportosítás kiadó, fejlesztő alapján történt.Így utólagosan lehet szét kellett volna választani, bár a konklúzió gondolom hasonló lett volna. Végülis ez is csak egy statisztika.

  3. most ha volt 2-3GWs nem oszt nem szoroz..

  4. Azért gondolom több GW-s volt mint 2-3 ^^

  5. Ne csináljátok ezt pls 🙂 Nem akarok kiírni egy újabb szavazást, hogy mennyi a GW és mennyi a Lineage. Fogadjuk el nagy nyugalomban, hogy NCSoft és Blizzard hasonló mennyiségű magyar Aion játékost prezentált és kész.

  6. Szerintem is!

Comments are closed.