header image
 

Valami bűzlik Dániában

A hamleti idézetet kölcsönözve, azt kell mondjam nagyon visszakapcsolt kommunikáció szinten most az NCWest. A PowerWiki-t hetek óta nem frissítik (amiben mondjuk nincs semmi meglepő és szokatlan), a EU/NA fórumok Devtrackere is üresen kong, még a twittereken is csak a szokásos ReTweetelések mennek. Mindezek mellett ami végképp lesúlytó: a hivatalos oldal top5 lastes news feedjében nem csak az eheti maintenence üzenet látható, de még a múltheti is. Mondhatni síri csend és hullaszag… Hogy mi lehet ennek az oka? Tegyük félre okkhan borotvája elvet, mely egyből a legésszerűbb választ adja meg: “Hónap közepe van, ilyenkor nincs kit és mire motiválni… azért nincs semmi, mert nincs semmi“. Hogy mi marad? Valószínűleg valami nagyobb bejelentésre készülnek, melyek lehetnek:

  • Valamilyen újabb fantasztikus GM event. (A legutóbbi USA GM eventből egyébként elég szép whinefest lett, nem követtem pontosan a történést, de valami olyasmi volt, hogy az egyik USA szerveren bespawnoltattam egy Deity General-t Primumra, amit szépen le is öltek az asmok, ami után szépen kaptak is fejenként több 10k AP-t, majd az Elyos elkezdett nyafogni, hogy helló és ezt az AP-t nekünk hol kompenzálják vissza… Vihar a biliben.)
  • Hetekkel ezelőtt már bejelentették a szerver transfert, aminek már az árát is tudjuk, nem kizárt, hogy ezzel kapcsolatban fog megjelenni ugye a “start” infó.
  • Logikus következtetés lehet (plána a hét elején kipattant NCWest-es telefonconf után), hogy kapunk egy 1.9 dátumot… legalább a PTS-re és okos döntés lenne esetleg egy 2.0 dátum becslés is.

Nagyon más nem tudok elképzelni, de legkésőbb ma estig ki fog derülni, hogy tartogatnak-e valamit nekünk. Ugyan már jó két hete nem volt lehetőségem játszani, de tegnap beszéltem néhány légióssal és egyre többen adják fel a várakozást… különösen azok akik felfogták, hogy az 1.9-től nincs mit várni. Már jópáran bedobták a “viszlát a 2.0-ban” törülközőt.

btw. Ja és igen, ez egy olyan hir, hogy nincs hir… Szóval stipi-stopi ezt lelőttem mindenki előtt.

~ by Menorel on .

Aion

One Response to “Valami bűzlik Dániában”

  1. Én is tesztszerveren tengilengizek már, spatalos kongott az ürességtől mikor legutóbb voltam, az a kevés ember meg aki fent volt, mind a fort guardoknál, hogy végképp semmit se tudjak csinálni… :S

Comments are closed.