header image
 

Árnyékbíróság

Mint azt már tudjuk a múlt heti Eye of Communityből, ezen a kéten nem egy hanem két Jornmungárral is. fontos hírt is fogunk kapni az Aion világával kapcsolatban. Még tegnap az USA fórumon Tamat belekotyogott egy topicba, amelynek a témája a tiszta PVP szerver megvalósítása lenne a server transfer után, a belekotyogásában utalt arra, hogy az egyik bejelentés nagyon pozitívan fogja érinteni a PvP orientált játékosokat. Egyből be is indult a spekuláció, hogy “dupla AP hétvége”, de persze ebből egyelőre semmi sem biztos.

Az viszont biztos, hogy szokás szerint a PowerWikivel sikerült magukat elárulni az egyik bejelentés kapcsán. Már élesben elérhető, de még nincs reklámozva a “Shadow Court Service”. Ennek a funkciónak a lényege, hogy élesben ellenőrizni tudod, hogy egy adott player, vagy egy adott légió neve átnevezésre került-e. A funkció működtetéséhez a következő címet kell meglátogatni: http://uk.aiononline.com/accountservices/archives

A kereséshez tudni kell az adott karakter, légió új nevét és a szervert, tehát csak direkt keresésekre jó ez a megoldás. Aki általánosságban kíváncsi arra, hogy melyik szerveren milyen átnevezések történtek, azoknak ott van továbbra is az AbyssRank Detective funkciója.

Persze messze még a hétvége, de ha már egyszer megcsinálták ezt a funkciót és egyébként élesben is van, akkor nem hinném, hogy nem akarják bejelenteni nagy büszkén.

~ by Menorel on .

Aion

3 Responses to “Árnyékbíróság”

  1. Azért én fogadni mernék hogy ettől az alkalomtól eltekintve soha az életbe nem fogok még egyszer azon az oldalon járni.

  2. Huha mekkora nagy hirek lesznek itt bejelentve
    megyek és gyorsan befizetem a következő honapot
    (ncshit rulez)

  3. In the mountains!!!

Comments are closed.