header image
 

Guild Wars 2 – hazai rajongói blog

Néhány hete keresett meg e-mailben fubenalvo, aki jelezte, hogy innentől feladja galád és illegális életét, amit ezeddig az Aion “tört szeró” blognak szentelt és arccal előre belevág a Guild Wars 2 bloggolásba. Az elmúlt jó egy hétben követtem a blogot és nekem tetszik az irány amerre tart. Bár a Guild Wars első részével nem játszottam (öreg WoW-osként “számunkra” a GuildWars egyet jelentett az “ingyenes bohóckodással”), de fél szemmel azért követem én is a GW2-ő sorsát és örülök, hogy van egy hazai blog, amely innentől tálcán szolgálja fel az újdonságokat. Jómagam legfőképpen azért várom a GW2-őt, mert nagyon kíváncsi leszek, hogy az Aion kapcsán olyan nagyfokon (általam) megútált NCWest vajon milyen módon fogja tudni meggyőzni a játékosokat, hogy a “saját köjkével” (Arena.net) jobban fog bánni, mint pl. az Aionnal vagy a Tabularázásával.

Mindenesetre magam nevében sok sikert kívánok a GW2 magyar bloghoz és a majdan megjelenő játékhoz is. A mai naptól kezdődően a Variance blog infó sávjában (jobb oldalt) alul megtalálhatjátok a GW2 blog RSS feedjét is.

~ by Menorel on .

Aion

2 Responses to “Guild Wars 2 – hazai rajongói blog”

  1. Hurra Hurra! En aion utan visszatertem a gw1-be, de errol a blogrol nem tudtam, kosz Meno. GW2 nagy durranas lesz, keressetek ra a dynamic event systemes leirasra. Kissrac hogy van?:)

  2. öreg WoW-osként “számunkra” a GuildWars egyet jelentett az “ingyenes bohóckodással”

    Ez azért így igen nagy arc kijelentés! Inkább fogalmazzunk úgy “fingod” sincs a GW1-ről!

Comments are closed.