header image
 

Welcome back…

Múlthét szerda óta futott a szavazás, mely azon játékosoknak szólt, akik valaha Aionoztak, de bármilyen okból kifolyólag felhagytak a játékkal. A kérdés mi más lehetett: előttünk az 1.9 és a 2.0 update, amely részben  azoknak a játékosoknak szól, akik bármilyen okból is de feladták a játékot. A kérdés ez volt: “Tervezel visszatérni az Aionhoz?”

Bár a kérdés egyértelműen az inaktív játékosoknak szólt, de biztos ami biztos, beraktam egy választ a jelenleg is aktív játékosoknak, hogy ne legyen fennforgás az esetleges félreértelmezésekből.

A kérdés minél szélesebb körben történő terjesztésében nagy segítséget nyújtott az AionHUN csapatából Cori, aki egy az egyben kirakta a szavazó appletet az Aionhunra is. Ennek köszönhetően összesen 461-en érezték úgy az elmúlt egy hétben, hogy érdemben tudnak/akarnak is válaszolni.  Lássuk az eredményet:

  • Összesen 204-en (44%) vallják magukat aktív játékosnak.
  • 107 szavazó (23%) vélekedik úgy, hogy bár hosszabb-rövidebb ideig Aionozott, de számára már nincs visszaút. Bár még követi az Aion sorsát, de már nem tervezi, hogy valaha is játszani szeretne vele
  • 32 (7%) szavazónak már a hype is elég volt és még a 1.9 megjelenése előtt visszatért, hogy leporolja páncélját és elkezdje feltölteni anyagi kereteit.
  • További 55 volt járékos (12%) visszatérésére számíthatunk a napokban, akik úgy érzik, hogy az 1.9 kapcsán adnak még egy lehetőséget a játéknak.
  • 49 játékos (11%) kivár még, számukra az új content jelenti a lehetséges újra belépési pontot. Rájuk valamikor a nyár végén számíthaunk, amikor már valószínűleg bőven túl leszünk a szerver összevonásokon is.
  • A fennmaradó 15 valaha volt Aion játékos (3%) vélekedik úgy, hogy számára az 1.9 és a 2.0 nem nyújt elégséges okot a visszatérésre, de valószínűnek tartja, hogy valamikor a jövőben (mondjuk a 3.0-ra) esetleg visszanézne.

Köszönjük mindenkinek a résztvételt a szavazáson, és külön köszönet az AionHUN-nak a kérdés szélesebb körben történő kiterjesztéséért.

~ by Menorel on .

Aion

2 Responses to “Welcome back…”

  1. Azoknak akiket még a 2.0 sem fogott meg, ime egy szemléltető videó a 3.0-ban bevezetésre kerülő “mounted-combat” rendszerről:

  2. Atya ég! Ez a videó Bollywood egyik legnagyobb filmjéből lehet! 😛

Comments are closed.