header image
 

Break down the preconceptions

Alapvetően nem nagyon szoktam kirakni PVP videókat. Egyrészt nem tartom viccesnek, amikor a talpig aranyban feszengő sorcerer DP hírót játszik a lvl30-asok között, vagy éppenséggel a ranger hiszi magát Cupidonak és lövöldözi halálra a szerencsétleneket Ámor nyilaival. A heti EoC-ban találtam viszont egy nagyon jó PVP videót, amiben a Telemachus szerver egyik Asmo Gladiatora (Kaleodon a VoTF-ből) művel olyat Heironon a szerencsétlen Elyos csordákkal, amit igen ritkán lehet látni mifelénk. A srác egyszál magában 3-4-5 fős Elyos csapatokat nulláz le. Ellenőriztem a legtöbb játékost, mind lvl50-es volt és elég jó gearekben. Sok helyen olvasom, hogy szegény Gladiátorok sírnak, hogy mennyire nem tudnak semmi ellen harcolni, mert bármi megöli őket 1v1-ben (még gyakran a többi gladiator is. ha-ha). A srác egyébként lvl30-as abyss armor setben van, lvl50-es abyss kiegészítőkkel, a kezében pedig egy craftot Noble Drazma Greatsword van. Másik szempont ami miatt a videó kipostolás mellett döntöttem, az a igényes vágások és széteffektelt jelenetek. Kellemes fogyasztást (javasolt a 720p-s minőség és a fullscreen, úgy már nagyon jól láthatók a skillek, potik, stb. használata is)

Telemachus vs Spatalos

btw.: Ha már a prekoncepciók letöréséről és a telemachus szerverről volt szó, akkor ideje még egy nagy prekoncepciót is elfelejteni, nevezetesen, hogy a “Spatalos a leg-PVP/Siege aktívabb szerver”. Február közepe óta az AbyssRank.com szerver statisztikája szerint a két szerver (Spatalos/Telemachus) kvázi fej-fej mellett haladt; a Telemachus folyamatosan érte be a Spatalost. A PTS szerver elindulásával azonban a Spatalos mélyrepülésbe kezdett (sokan “rerolloltak” PTS-re). Ennek eredményeként a Telemachus lehagyta és finoman már el is húzott a Spatalos mellett. Jelenleg a két szerver között 35 millió Contrib Pont különbség van. Mindez úgy, hogy mindkét szerver a két milliárt contrib pont közelében van. Hatalmas gézé a Telemachus szervernek és további sok sikert a telemachuson játszó magyar játékostársaknak.

Live Server vs Public Test Server

btw2.: Na akkor belecsavarok még egy témát, bár ebben az esetben már nagyon erőltetni kéne ezt a prekoncepciós dolgot, úgyhogy nem is teszem. Mint ahogy azt már fentebb is irtam, nagyon sokan “rerolloltak” a PTS-re, ami nem is csoda, hiszen egy brutal high-grade szerverről beszélhetünk, aminek a szorzói már-már súrolják a privát szerver adatait. A PTS-en az élet csudaszép-csudajó, a dropok úgy hullanak, hogy futni kell előlük, mindenki gazdag, mindenki szép, stb. Ezzel együtt viszont több szerveren is komoly látszám leépülést okozott a PTS megjelenése. Az ebből előjelezhető későbbi problémákra az NCWest a következőképpen reagált:

Please keep in mind that the Aion Public Tester Servers are meant for testing new patches and game additions, and in that they are not suitable for main characters.

Szóval csak óvatosan a PTS rerollokkal.

~ by Menorel on .

Aion

6 Responses to “Break down the preconceptions”

  1. Az a templar nagy szégyenember a vidi közepe táján, de a gyerek tényleg tud valamit 😀

  2. Mennyit szenvedett azzal a Templarral, aztán a végén kapott érte 400 APt 😀

  3. Ilyenkor sajnálom egy kicsit, hogy cleric lettem és nem gladi 😛 nagyon tolja bár az a templár se semmi life crystal+full hp töltés és még ígyse azért ez gáz 😛 Asmo ftw 😀

  4. Az egy dolog, hogy life crystal + DPs full HP töltés, de még a chanter is felhealelte vagy 4x mire a chantert meg tudta ölni a gladi.

  5. Ami viszont érdekelne, hogy hanyas szintü volt mert nemnagyon sikerült kibetüzöm a nevét biztos nemvolt 50 es vagy ha igen akkor cirkuszi bohóc hogy nem a 30 perc psihical nullázást használta lényeg a lényeg valaki ötlet ?

  6. Kiweg a templar neve, lvl50 viszonylag jo cuccokban. Mondjuk jo nagy fogyatekos a gyerek csak szaladgal ossze vissza mint egy hulye, aztan all es nez majd ut 2ot megin szaladgal…

Comments are closed.