header image
 

“Refer a friend” változás

A bejelentés szerint Június 23-án változni fog a “Refer a friend” program. Ugye ennek segítségével lehet haverokat meginvitálni a játékba és ha beválik neki, akkor az invitáló nyer egy ingyen hónapot. Egyelőre még nincs túl sok részlet a várható változásokról, de amit már most lehet tudni:

  • A programban bárki részt vehet, aki már legalább hat hetet játszott az Aionnal. (Ha jól emlékszem, akkor eddig 3 hónap volt a minimum)
  • A trail és az esetleges ingyen hónap mellett a jövőben mindkét fél egy-egy “kincses ládát” is fog kapni.
  • A próba verzióra invitált barátod a trial serial mellett egy másik kódot is fog kapni, amivel kiválthatja az ingame tárgyakat, amik az eddigi infók alapján a szintezésben fognak segíteni. (Ha tippelnem kéne, akkor Lodas Amulet, de persze majd meglátjuk)
  • Amennyiben a barátok a trial után megvásárolja a játékot, akkor te is fogsz kapni egy kódot, amivel ki tudod váltani a saját ingame tárgyaidat. (Na erről tényleg nincs infó, de az 1.9-es updateben nagyon sok event és ideigleges item van. Szóval nem kizárt, hogy PVP title ticketeket, esetleg daily quest tokeneket, vagy medálokat/ancient reliceket lehet kapni, persze ez csak tipp.)
  • Majd ha a barátod az standard játékhoz tartozó ingyen hónap után előfizet egy újabb hónapra, akkor kapod meg te is az ingyen hónapot.

Röviden ennyi, további részletek majd valamikor júni 23 körül.

~ by Menorel on .

Aion