header image
 

Közvéleménykutatás izé…

Az alábbi kérdés megválszolására kérnék meg minden kedves olvasót. Nem kell hozzá regisztrálni, csak kiválasztani ami hozzád legközelebb áll és rányomni a Vote gombra. Ha úgy érzed, hogy a választás mellett szóban is szeretnéd kifejteni a véleményed, akkor jöhetnek a kommentek a tovább után. Ha úgy érzed, hogy a felsorolt kombinációk egyike sem fedi le a “hovatartozásod”, akkor szintén várjuk a pontos meghatározást kommentben. Hogy mit jelent a passzív, aktív és überaktív? Ezt mindenkinek a saját belátására bízzuk. Tudod mennyiszer olvasod a blogot és tudod, hogy ilyen gyakran jelennek meg postok vagy éppenséggel érdekes reagálások azokra. Ha más nem, akkor ez egy jó kiindulási alap lehet. Számítunk mindenki válaszásra.

—————–Ad SPACER——————-

Google AdSense hírdetések. Ugrás a commentekhez…

~ by Menorel on .

Aion

5 Responses to “Közvéleménykutatás izé…”

  1. Igazából a “ki nem állhatom, hogy folyamatosan NCWest szapulás megy.” helyes, viszont azt szeretném tisztázni a legutóbbi eset miatt, hogy ezzel csak az NCWestet nem állhatom ki, a blog maga egy fikarcnyi negatívumot sem vált ki belőlem emiatt.

  2. Lehetett volna “szeretem az NCwest oltogatást opció is”

  3. Vagy “fél éve abbahagytam Aiont, de imádok troll lenni” XD

  4. pontosan!

  5. a”de nem rülök annak hogy, minden második postban NCwest szidalmazás folyik” ennek tényleg nem örülök csak sajnos sokszor ne adnának rá okot inkább ne kéne szidni őket de sajnos adnak és ez ne ma blog hibája.

Comments are closed.