header image
 

Mikor lesz már végre Aion 2.0?

Bár még alig jelent meg az 1.9, de ettől függetlenül már hónapok óta ott motoszkál az emberek fejében, hogy vajon mikor kerül live-ra a 2.0. Nos a “válasz” – hol máshol -, mint az egyik Aion IRC channelen hangzott el, a  következő formában:

[Faelan] ok so we said in a recent conf call (the one a month ago talking about release dates) that 2.0 would be 3rd quarter 2010.

Tehát a témával foglalkozó friss teleconferencia alapján a harmadik negyedévben fog megjelenni a 2.0 update. Ez ugy azt jelentené, hogy Július 1 és Szeptember 30 között. Azt tudjuk, hogy augusztus 24 előtt biztos nem fog megjelenni, hiszen a GamesCom bejelentés szerint ott lesz lehetősége az EU játékos közösségnek először kipróbálni a westernizált 2.0-át. Ebből mi következik? A várható dátum szeptember 30, mely a PTS utolsó pillanatban történő megjelenése miatt október 2-re lesz elhalasztva.

~ by Menorel on .

Aion

4 Responses to “Mikor lesz már végre Aion 2.0?”

  1. A “3rd quarter” az még ok de a 2010 az tuti ? 😀

  2. Viszont az ujságot már kiadták 🙂 (vagyis most vettem észre).

    Azért érdekelne egy ilyen, hogy GamesCon-on hogy tortenik a proba. Kapnak egy 55 fullos karit, azt hajrá, grindelgess és nézd a spelleket? (mondjuk a “mobmount”-ot kiprobalnam :))

    Én várom szeretettel továbbra is a kieget. A full fenrir meg lehet osszejon, de a fegyo ketlem. Szerintetek mennyi ertelme lenne/lesz a full szettnek 55ös szinten? Nem fog ertelmetlenne valni?

  3. Abban fog segíteni, hogy elérd a jobb cuccokat az instákból, itt konkrétan fegyóra gondolok, nem tudom lesz-e vmi új set ami legalább bónuszt is ad, meglátjuk.

  4. Off:

    Kíváncsi vagyok mikor jelennek meg az első ilyen MMORPG-k.. azért érdekes lenne

Comments are closed.