header image
 

Blog… Emergency Re-Opened!

Nahh kérem szépen, az egy dolog, hogy nekem nem nagyon megy ez a blog bezárósdi, de hogy még az NCWest is ilyen szinten alám csesszen ez valami frenetikus. Ez a július hónap nem biztos, hogy a sikertörténeteiről lesz híres, az egyszer biztos. Na de nézzünk előre, most ilyen félig-meddig kinyitott állapotba teszem a blogot, aminek ugye az az oka, hogy az NCWest úgy néz ki hosszútávon kíván témákkal szolgálni, amiről érdemes írni. Itt az ideje, hogy elnézést is kérjek tőlük, a blog bezárásakor tévesen azt feltételeztem, hogy mind a Merge, mind a Transfer annyira zökkenőmentesen fog zajlani, hogy úgysem lesz miről írni, hát nem így lett. Sorry a téves feltételezésért.

Banner: namost amint látható hatalmas mspaint szaktudásommal egy überjó banner-t alkottam eme nemes alkalomra. Segítséget kérnék a blog olvasóinak azok tagjait, akik velem ellentétben vajmi keveset is értenek a kép szerkesztéshez. A banner értelemszerűen már azt a feltételezhető állapotot tükrözze, amikor már nincs sem bezárva, sem emergency reopenelve a blog, szóval valami nyugis fejléc legyen, ami tükrözi, hogy mi mennyire is szeretjük ezt a játékot (nem az NCWest-et…) A segélyadományokat légyszives a [email protected] címre küldjétek el. Formai követelmény: 760×151 pixeles kép egybe kép, nem kell ketté vágni, azt a blog csinálja. Középen van ugye ez az elválasztó izé, szóval lehet akár a bal és jobb oldalon más-más téma. (mint ahogy korábban is volt).

Igérem, hogy a győztes munkát egy tábla csokival fogom meghonorálni (ha beírod a címed a levélbe), aminek lehet hogy a felét meg fogom enni postára menet.

Jahh, ugye milyen frankó volt az első éves szülinapi event? Hogy fogom tudni ezt felülmúlni jövőre…

~ by Menorel on .

Aion

4 Responses to “Blog… Emergency Re-Opened!”

  1. 🙂 Örülünk meno!

    Namost a nagy kérdés, mi a bánatot gondolhat NCKorea erről az egészről? Komolyan ennyire leszarják, hogy az NCWest leszarja? Mert ha nem csinálnak valamit sűrgősen ezzel a stábbal, akkor tényleg csak egy nagy rakás fekália lesz az AionWest, és jobban járunk, ha megtanulunk koreaiul aztán odarollolunk…

  2. Na végre! Köszi Meno!!:)))

  3. Haha én mondtam, hogy le kéne venni azt a táblát 🙂

  4. Pfff megjövök nyaralásból és beigazolódott a feltételezésem 🙂

Comments are closed.