header image
 

Onlinewelten interjú Imhotep-pel, a német CM-mel

Menorel atyai szeretete révén “vendég-posztolnék” nektek.

Megjelent egy érdekes interjú a német CM-mel, Imhotep-pel az AionWelten gondozásában. Az érdekesebb kérdéseket emelném csak ki ill. az azokra adott válaszokat inkább, a többi a szokásos sablon szöveg. A hajtás után az infók!

Eventek: a 2.0 bevezetése után az év végéig 2 event mindenképpen lesz. Tamat és Ayase tweetjei alapján ebből egy nagy valószínűséggel a koreai Wonder Girls-ös emote/costume event lesz.

End-Content: Imhotep szerint jelenleg az aktív EU játékosok 35%-a 50-es szintű (az interjú idejekor). Most mindenkit próbálnak az 50-55-ös content felé tolni, mert a 2.5-ös patch 70%-a is a 2.0-ás tartalomra fog épülni.

Balaurok: a kérdés arra ment ki, hogy az új tartalommal végülis legyőzöttnek tekinthetjük a fajt vagy most akkor mi van? Imhotep válasza szerint bár most (is) nagy csapást mérünk a Balaurokra, a következő content update-ben ismét új területekkel bővül majd a játék, ahol a Balaurok tiszteletüket teszik újfent.

Windstream: ha nagyobb igény mutatkozik a szélcsatornák bevezetésére a korábbi területeken és technikailag is megoldható lesz akkor átbeszélik a fejlesztőcsapattal a lehetőségeket ezek implementálására.

Következő patch és amin jelenleg dolgoznak odakint: Housing, úszás és a légió rendszer átdolgozása. Az új légió rendszer kerülhet be a leghamarabb, itt új rangok és jogok jelennek meg. Különleges PvP területeken is dolgoznak, ahol a Housing keretein belül építhetünk házakat és rombolhatjuk le az ellenfél “bodegáit” (Vision trailer anyone?). Itt hozzáteszi gyorsan, hogy mennyire bizonytalan még ez a dolog.

Veteran Reward: Nem árulhatja el, de nagyon különleges és szép lesz a 12. hónapért járó jutalom.

Drop rate: Külön kiemeli a drága CM, hogy mennyivel nagyobb lesz már eleve a 2.0 bevezetésével a drop rate és a Taloc’s Hollow insta tesztelésén minden run során legalább 2 arany cucc is esett (érdekes, PTS-en a MÉG magasabb drop rate mellett én ilyet nem tapasztaltam, helyette a mindig másik class által használható Siel fegyver volt…).

Crafting: Imhotep szerint a 2.0-tól kezdve a legerősebb felszereléseket már csak craftolásból lehet megszerezni. Procolás esetén egyes tárgyak megkaphatják a craftoló nevét, mint előtagot pl. Ez egy érdekes dolog lesz, PTS-en tesztelve a cooking-ot: 449-ről 450-re fizet az ember 6.1 millió kinaht majd 499-en elérhető lesz a master quest. Ez cooking-nál úgy néz ki, hogy 4 különböző Tasty-t kell legyártani, mindegyikből csak egyet. A csavar a következő: megkapod az első recit ingyen és bérmentve, ha proc akkor megkapod a következő recit. Ha azonban nem sikerül, akkor a reci elvész, mert ezek csak egyszer használatosak és mehetünk a supply NPC-hez megvenni újra a recit 6300 kinah-ért ésatöbbi, gondolom mindenki érti.

Nagyjából ennyi lenne, köszi a figyelmet 🙂

~ by sunrel on .

Aion

16 Responses to “Onlinewelten interjú Imhotep-pel, a német CM-mel”

 1. Köszi Cori az infókat!!! Ezt a 12 hónapi ajándékot nagyon húzzák halasztják. Remélem, hogy tényleg akkorát fog ütni

 2. A jutalom egy Block +18 manastone, mint tegnap a kromede insta jutalmam.:)))

 3. “Eventek: a 2.0 bevezetése után az év végéig 2 event mindenképpen lesz.” – Jah, halloween meg karajcsont, ennyi. És eddig olvastam a cikket, bocs. 🙂

 4. Grat Running! 😀 a következő runt csináld enchanted final bossal, kíváncsi vagyok dobja e a kulcsot! 😉

 5. Bocs az off kerdesert!
  Most hogy van ez a 2.0 es az ajandek pet?
  A 2.0 nem az uj kieg? Mert nekem most 2.0 van 51 vagyok, de valaki azt mondta hogy megkell venni a balureas kieget az ingyen pandahoz, most hogy van ez?

 6. A pandák nem védettek? Nem hiszem h csak úgy adják a kieghez.:))

 7. A panda nem védett..
  Sosem volt kapus -.- 😀

 8. DoctorJunior: Az ‘Assault on Balaurea’ kiegészítő egy ingyenes kiegészítő az Aionhoz, mely a 2.0-ás verzió alatt fut. Ezt bárki szabadon használhatja , aki rendelkezik az alap játékkal.
  Viszont van lehetőséged, hogy megvedd a kiegészítő lemezt, valamilyen jelképes összegért. Ilyenkor sem kap mást mint ezt a kiegészítőt. Mivel kapsz akkor többet a pénzedért:
  – Az élményt, hogy kezedben tarthatod a kiegészítő lemezt, amit azonban mégcsak be sem kell raknod a gépedbe.
  – Egy dobozt amit felrakhatsz a polcra a többi játék mellé.
  – És persze egy ingame panda pet megszerzéséhez szükséges kódot, amit az account manager oldalon keresztül tudsz beaktiválni.

 9. Köszi menorel, erre voltam kivancsi!
  Akkor kell a panda meg a doboz a francnak, mert az ara itt svedorszagan nem is annyira jelkepes,275sek (x 30huf)

 10. Még annyi kiegészítést, ha megengeditek, hogy amellett amit Meno leírt kapsz egy plusz petet is attól függően, hogy melyik viszonteladótól rendeled meg a dobozod. Tehát élmény + doboz a polcon + pand (ez a default minden hardcopyhoz) + egy exclusive pet retailertől függően (láttam fehér, fekete macsekot, pici sárkánykát meg ilyeneket)
  A maszkos shugo (gondolom mindenkit az érdekel 😀 ) ami riaszt ha galamb vagy ördög (vagy hogy is becéztek minket? 😀 ) van a közeledben úgy tudom csak in-game vásárolható meg meglehetősen borsos kinah mennyiségért.
  Aki vásárolni szeretne hardcopyt úgy tudom szept. 10től teheti azt meg.
  Ha rosszul tudom javítson pls akinek van frissebb infója.

 11. “Taloc’s Hollow insta tesztelésén minden run során legalább 2 arany cucc is esett”
  Tegnap este toltam egyet. Gold? Még kék dropp se volt, csak zöld… abból viszont 2. És egyik se az én kasztomnak.

 12. Csipet: kiesett neked a neked való Siel fegyvert? Csak mert ha igen, akkor te bizony nagyon szerencsés vagy 🙂

 13. Chiccoo: merre van a maszkos shugo pet?:) en sehol sem talaltam megvetelre sajnos…

 14. A balaur os kérdést nem nagyon értem. Ezt most miért is kellett megkérdezni? Egyértelmű hogy nem már csak abból is mivel Dark Poeta ami ugye eddig is a játék része volt az Balaur uralom alatt állt és ha jól emlékszem akkor a történetében az van hogy az nem egy másik dimenzió hanem a jövő amikor a balaur ok elfoglalják poetát. És itt most ki lehetne térni mindenféle fluxuskondezátorra meg akkor arra h mivel láttuk a jövőt meg is változtathatjuk (ami az időutazás eddigi le nem jegyzett szabályai szerint tilos és beláthatatlan következményekkel járhat). De könnyen előfordulhat hogy tévedek na nem az időutazásban mert abban gyakrolott vagyok azt is tudom mit fogtok válaszolni csak nem mondhatom meg. Tudjátok ezek a fránya szabályok…

 15. @zsiroskifli: hogy őszinte legyek nem néztem még NPCnél, hanem olvastam asszem valahol, de lehet h csak urban legend volt az is 😀 a lényeg, hogy retailer packhoz tuti nem adnak azt megcsekkoltam mindet.

  btw most néztem, hogy már lehet venni az állatkákat az NCStore-ban, 5,99 éa 6,99 euro/db áron.

  Van Signal, Companion és Fortune Pet a kollekcióban.
  Várom az ötleteket, hogy melyik-melyik?

 16. “Taloc’s Hollow insta tesztelésén minden run során legalább 2 arany cucc is esett”

  Ez királyság éppen most fejeztem be!
  Jutalmam egy nagy rakás Junk valamint kettő darab zöld item (cloth leggings és cloth cap) nem elég hogy csak zöld még csak nem is leather. Ennyi idő alatt amit az instában töltöttem már sima mobokból is esett volna valami….

Comments are closed.